Menu

Win kaartjes voor theaterstuk over ex-geliefden met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen

69 reacties
Win kaartjes: de liefde begraven


Jeroen Spitzenberger duikt, na het succes van Divorce, opnieuw de exen-problematiek in. Dit seizoen is hij, naast Hanne Arendzen, te zien in het theaterstuk De liefde begraven van Hummelinck Stuurman Theaterbureau. Deze voorstelling is een soms pijnlijke, dan weer hilarische dialoog over alle emoties – van woede, onbegrip en irritaties tot vertrouwdheid, heimwee en passie – tussen exen.

De liefde begraven

In De liefde begraven kruipen acteerkanonnen Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen in de huid van ex geliefden die elkaar noodgedwongen terugzien. Hij maakt meubels en verlangt ernaar een gezin te stichten. Zij werkt in het zakenleven en wil absoluut geen kinderen. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Alles wat contact tussen exen zo spannend en tegelijk pijnlijk kan maken. Is de liefde echt voorbij? In een rollercoaster aan emoties die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

Machtsstrijd

Jeroen Spitzenberger: “Iedereen kent dat wel: je ontmoet je ex en je wilt laten zien dat je nu de best mogelijke, bevrijde, nieuwste versie van jezelf bent, maar je ex weet meteen dat je geen spat veranderd bent. Ze spelen een machtsstrijd uit die tot in de kleinste details voelbaar wordt. Ze vertrouwen elkaar volledig en tegelijkertijd schuurt alles.” Hanne Arendzen: “Ik viel op het gegeven van twee mensen die ongelooflijk aan elkaar gewaagd zijn omdat ze elkaar door en door kennen. Ze zoeken elkaars grenzen op, dagen elkaar uit en zijn niet bang om zich door elkaar te laten raken. Ik denk voor herkenbaar voor iedereen die ooit een grote liefde verbrak.”

De acteurs

Voor Jeroen Spitzenberger is de exen-problematiek geen onbekend terrein. Drie jaar lang was hij te zien in de ongekend succesvolle tv-serie Divorce over drie gescheiden mannen. Hij was te zien in romantische comedy’s als Alles is Liefde en Mannenharten en in o.a. De Dominee, De Tweeling en Süskind. Ook speelde hij bij Het Nationale Toneel, het Onafhankelijke Toneel en Toneelgroep Amsterdam. Tegenspeelster Hanne Arendzen speelde grote rollen in theaterstukken als De Avonden, Intouchables, Vele hemels boven de zevende en Eline Vere. Afgelopen seizoen maakte ze furore in Van de koele meren des doods waarvoor ze genomineerd werd voor een Theo d’Or. 

De liefde begraven is van 11 december 2019 t/m 9 april 2020 te zien door heel Nederland. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op.

Win kaartjes “de Liefde begraven”

We mogen 5 x 2 kaartjes weggeven. Wil jij graag naar dit theaterstuk met een vriend/vriendin of zelfs met je ex? Geef het aan onder deze blog. We verloten de kaartjes op 20 februari. In overleg met het Theaterbureau kun je dan een locatie bij jou in de buurt kiezen.

REACTIES

Martine Bos - 13 feb 2020

Zou graag naar deze voorstelling willen met ene vriendin die een scheiding mee heeft gemaakt.

Rob Van Gemert - 13 feb 2020

Ik kom inderdaad graag in aanmerking voor deze kaartjes.

Petra Zoon - 13 feb 2020

Dames, Ik houd me aanbevolen kans te maken op 2 kaartjes. Verder lijkt het me serieus leuk weer eens bij te kletsen. Ik volg jullie via de site en volgens mij is het superleuk wat jullie doen en hebben bereikt, mooi hoor! Zijn jullie binnenkort nog eens in de buurt? Lieve groet, Petra

Petra Zoon - 13 feb 2020

ps 20 april verloten lijkt wat laat gezien het schema :-)

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 13 feb 2020

    😊. Aangepast. Verloting is 20 februari natuurlijk

Floor Orlemans - 13 feb 2020

Heel graag, het is tijd!

Floor Orlemans - 13 feb 2020

De hoogste tijd, heeel graag

Wilma - 13 feb 2020

Ik zou ontzettend graag kaartjes winnen voor deze voorstelling!

yvonne - 13 feb 2020

Ik houd me ook aanbevolenen voor 2 kaartjes, lijkt me erg leuk.

Saskia - 13 feb 2020

Ik kom graag in aanmerking voor die twee kaartjes. 😊

Martzen - 13 feb 2020

Ik maak graag kans op 2 kaartjes voor deze voorstelling! Heel benieuwd ;-)

Marjolein - 13 feb 2020

Ja, lijkt me leuk om al die ellende nog eens mee te maken, maar nu als toeschouwer!! Misschien krijg ik nog antwoorden op vragen...

Marjolein - 13 feb 2020

En dan wil ik graag in Zeist Want daar zijn we ooit getrouwd ;))

    Laura - 13 feb 2020

    Graag!!!!

Ilona koch - 13 feb 2020

Het lijkt me ontzettend leuk en leerzaam om hier heen te mogen met mijn/voor vriendin (en voor mezelf).

Marie - 13 feb 2020

Ja graag! 😉

Mirella - 13 feb 2020

Dit lijkt me erg leuk om te winnen. Om diverse redenen: Er lekker even uit. Lachen om iets wat zoveel verdriet heeft gebracht. Lijkt me heerlijk.

Winnie - 13 feb 2020

Yep, wil heel graag samen met een vriendin ( zij is bijna zover om los te laten). Voor mij is er na 5 jaar een redelijk balans gevonden. Het blijft een zere plek, zeker als ik naar onze kinderen kijk.

Suzanne Willemsen - 13 feb 2020

Ik zou graag naar de voorstelling willen met diegene die mij in deze fase ondersteunend.

Claudia Samberg - 13 feb 2020

Bijzonder, samen met mijn vriendin. Mijn steun en toeverlaat ten allen tijde🤗

Laura - 13 feb 2020

Graag!!!

Mariska - 13 feb 2020

Dat zou heel leuk zijn 🍀

Svenja Knubben - 13 feb 2020

Ik loot ook graag mee voor een vriendin en mijzelf (beide gescheiden), als er voorstellingen zijn in Zuid-Limburg.

Ilona - 13 feb 2020

Na een verschrikkelijk moeilijk jaar kan ik eindelijk loslaten en weer positief naar de toekomst kijken.... zou heel graag samen met een vriendinnetje die net in dit zelfde moeilijke proces zit, naar de voorstelling komen kijken zodat we ten eerste een leuke avond verdienen en ten tweede er iets van kunnen opsteken 💪🏻👌🏻😍

Sandra K - 13 feb 2020

Ja zelf een complexe scheiding meegemaakt te hebben, ben ik wel toe aan een avondje theater met een vriendin die me enorm heeft gesteund.

Marjan - 13 feb 2020

Heel graag, zit in eenzelfde situatie Al 5 jaar lijkt me een passend onderwerp met een draai naar dat ik er misschien eindelijk ook om/over kan lachen.. heeeeel graag 2 kaartjes ;)

Simone - 13 feb 2020

Lijkt me heerlijk!!

Anne Buiskool - 13 feb 2020

Deze voorstelling zien betekent voor mij bijblijven ... Hoe gaan kranten, social media, hoe gaat het theater om met het gegeven ex geliefden .... Zien we vernieuwende blikken op vormverandering, duurzame relaties? Zijn de beelden rol en cultuur bevestigend of beiden?... Ik ben heel benieuwd. Anne

Gea - 13 feb 2020

Zou graag gaan met mijn nieuwe partner. We hebben allebeide een ex-partner waarbij twee heel uiteenlopende omgangsvormen. Een beetje serieus maar vooral een avond samen lachen zou heerlijk zijn met zijn tweeen.

Sandra - 13 feb 2020

Hallo, Ben zeker geïnteresseerd

Misha - 13 feb 2020

Heel graag. Zit middenin de keus, de twijfel, de beslissing, de restjes liefde. En ik kom graag met een vriendin die hier beroepshalve mee te maken heeft.

Rob - 13 feb 2020

Ik ben heel benieuwd. Jaren geleden, nu in nieuwe relatie, maar ik wil er nu wel graag op terug kijken. Met een goede vriend. Kortom: heel graag!

Miranda - 13 feb 2020

Zou leuk zijn met een dierbare vriendin en inmiddels partner in crime in het leven weer leuk maken na onze beide scheidingen

Anne - 13 feb 2020

Heel graag zou ik hier naar toe willen, met een vriendin die ook gescheiden is, net als ik.

Femke - 13 feb 2020

Ik wil graag met mijn collega. Wij werken de hele dag met gescheiden ouders, dus dit zal zinvol zijn voor ons. En meteen een leuk uitje ☺️

Jacqueline - 13 feb 2020

Zou leuk zijn om te zien dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn...

Tamara Kerssens - 13 feb 2020

Lijkt mij een mooie voorstelling om te bezoeken! Zou graag 2 kaartjes winnen :-)

Marian Steenge - 13 feb 2020

Lijkt me erg leuk om de voorstelling met mijn man bij te kunnen wonen in Groningen! Al 35 jaar happy met elkaar. Het kan nog!

Gemma - 13 feb 2020

Heel graag! Van een (veilige) afstand bekeken valt er wellicht iets te leren.

Maris19 - 13 feb 2020

Na 3x terug gegaan zijn naar mijn ex en nu eindelijk steeds meer los te komen van hem en de gebeurtenissen lijkt het me leuk en leerzaam om hier naartoe te gaan samen met een vriendin die soortgelijk heeft meegemaakt

Anita te Gussinklo - 13 feb 2020

Ja, daar zou ik heel graag naar toe willen.

Annemieke - 13 feb 2020

Heel graag zou ik hiernaartoe willen gaan!!

Erem - 13 feb 2020

Alvast bedankt!

Iris Hage - 13 feb 2020

Geweldig om door deze voorstelling nog meer te leren en te kunnen gebruiken in mijn begeleiding aan kinderen en ouders in echtscheidingssituaties.Heel graag dus!

Jacqueline - 13 feb 2020

Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen

Ingrid - 13 feb 2020

Zou dit graag willen innen

Siri Visser - 13 feb 2020

Ja win graag 2 kaartjes. En ga wellicht met mijn ex, zal veel herkenning zijn ;-)

Rene - 13 feb 2020

Hallo, Ik zou graag in aanmerking komen voor de kaartjes. Nu een jaar gescheiden en dit is wellicht een goede stap om terug te kunnen kijken naar wat er allemaal is gebeurd.

Cynthia Schipperijn - 13 feb 2020

Lijkt me fantastisch

Margreet - 13 feb 2020

Ik ben nu een jaar geleden gescheiden, ik vind het echt niet makkelijk. Je staat er ineens alleen voor, kidz delen, de relatie met je ex, pfffff valt niet mee. Maar goed ik worstel en kom boven. Dit theaterstuk lijkt me heel toepasselijk, grote interesse.

Lamiëlle - 13 feb 2020

Wat een leuke actie! Kom graag voor deze 2 kaarten in aanmerking, samen met een vriendin waarmee een hechte vriendschap is ontstaan. Daar ben ik dankbaar voor. Beide nu ons eigen leven zo goed als op de rit, zou heel fijn zijn om samen naar deze ongetwijfeld herkenbare voorstelling te mogen gaan. Wellicht met een lach en een traan...

Wilm - 13 feb 2020

Wil deze voorstelling graag zien. (Denk er ook van te kunnen leren...) En ik vind deze acteurs heel goed. Dus heel heel graag!

Esther - 13 feb 2020

Als mediator zou ik heel graag naar deze voorstelling willen gaan!

Dini - 13 feb 2020

Op dit moment zit ik midden in een scheiding en verlang zo naar even iets ontspanning. Ik wil graag een poging wagen en wil een Farmer dan meenemen naar de voorstelling. Groet van een 'Boeremeissie'

Jolanda - 13 feb 2020

Na een echte pittige vecht scheiding waar ik nog steeds niet overheen ben kan ik wel een avondje uit gebruiken

Marjo - 14 feb 2020

Voor mijn beste vriendin die zo moedig is geweest uit haar narcistische horrorhuwelijk te stappen en met wie ik weer contact heb!

Jeannette van Erkelens - 14 feb 2020

Graag wil ik mee doen met de aktie

Renata Vermeulen - 14 feb 2020

Ook ik ding graaaaaaag mee naar deze kaartjes.

Amelie - 14 feb 2020

Zou ik heel graag winnen om samen met een vriendin naartoe te gaan. Zij verraste me zojuist met chocolade. Misschien kan ik haar op deze manier verrassen.

Kristel van Leeuwen - 14 feb 2020

Lijkt me super leuk om naar toe te gaan en zou een lieve vriendin mee willen nemen ;-)

Pien - 14 feb 2020

Heel graag

Brenda - 14 feb 2020

Ik zou graag met een goede vriendin willen gaan, die zelf ook bemiddelt bij scheidingen en zulke mooie resultaten bereikt. Het is prettig om te zien dat ze mensen daarin zo goed begeleid en stellen op deze manier op een prettige manier uit elkaar gaan en verder gaan. Ik wil haar graag belonen op een avondje uit, maar wel met een thema dat haar dicht aan het hart ligt.

Geke - 14 feb 2020

Oe, leuk. Herkenbare onderwerpen uit een lastig/pijnlijk/emotioneel thema, verpakt in een theaterstuk. Kan niet wachten om dat samen met een mede 'ervaringsdeskundige' te zien 🤗

Annemarie Martijn - 14 feb 2020

Als eigenaresse van een praktijk voor creatieve coaching bij rouw en verlies in echtscheidingssituaties is dit stuk eigenlijk een "must see" Graag zou ik daarom de kaartjes gebruiken om het liefst samen met mijn eigen ex naar het stuk te gaan en hiervan verslag te doen op mijn site

Mariska - 16 feb 2020

Zou dit theaterstuk graag willen zien!

Joyce - 16 feb 2020

Ja heel graag. Als ik ze krijg durf ik mijn ex wel mee te vragen ☺️ Levert vast interessante gesprekken op 😊

Stephan - 17 feb 2020

Het lijkt me echt fantastisch om hier naar toe te gaan. Ik ben nog op zoek naar dé manier om met m’n ex om te gaan. Dus ik hoop hieruit ergens inspiratie te halen:). Die kaarten komen goed van pas👍

monique - 17 feb 2020

Jaaaaa, lijkt mij super leuk om naar toe te gaan😀😀

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 20 feb 2020

Proficiat Ilona, Maris19, Joyce, Siri Visser en Stephan! Jullie zijn de winnaars van de kaartjes! Het theaterbureau zal contact met jullie opnemen over de kaartjes. Veel plezier!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 × drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.