Menu

Als ouder alleen op vakantie?

ouder alleen

Lekker, een lang weekend. Goed moment om eens over de zomervakantie als ouder alleen na te denken. “De zomervakantie…. Hoe zal ik die toch eens in gaan vullen?” Op het moment is de kans heel groot dat je bij de kapper of tijdens een borrel de vraag krijgt: “Weet je al wat je met de zomervakantie gaat doen.” Om me heen heeft iedereen zin in zon en daar hoort dan automatisch het plannen van de zomervakantie bij. Maar hoe gaat de zomervakantie eruit zien voor je? Hoe lang heb je de kinderen en vooral: hoelang zie je de kinderen níet. Ga je met de kids op reis met een ouder alleen vakantie of wil je juist een keer met een singlevakantie mee? Wij zetten de verschillende moeilijkheden voor je op een rijtje en lichten er iedere keer één mooie reis uit. Dit keer een eenoudervakantie naar mijn lievelingseiland: Kreta.

Als ouder alleen naar Kreta

Een zonvakantie waar je nog lang met plezier aan terug denkt? Kies voor Estivant Eenouder Vakantie Kreta Je vind er mooie dorpjes, lome havenplaatsjes en landschappen met hoge bergen. Geniet in Koutouloufari op steenworp afstand van zee! Kreta vind je mooie dorpjes en lome havenplaatsjes. Kreta heeft prachtige landschappen met hoge bergen en imponerende kloven. En overal waar je komt word je begroet door hartelijke Kretenzers. Die Kretenzer cultuur, de feestelijke Griekse keuken, alles wat we met de kinderen organiseren én je eigen appartement maakt dit tot een supervakantie. Vakantie op Kreta, dat wordt (ont)wennen thuis…

eenoudervakantie

Koutouloufari ie een charmant dorpje met schilderachtige winkelstraatjes en ligt op een heuvel en heeft daardoor mooi uitzicht over zee. Op Kreta is veel te doen. Met de kinderen naar Aquaworld of een boottocht maken? Een jeepsafari of een ontdekking door authentiek Kreta? Een wandeling naar een van de beroemde kloven of naar spinalonga? Of gewoon lekker met een koel glas Retsina op een luie stoel terwijl de kinderen zich in het zwembad vermaken? En natuurlijk ’s avonds gezellig eten bij een van de restaurantjes!

Voor deze reis geldt het volgende:

• 5 t/m 25 eenoudergezinnen
• Meest geschikt voor kinderen van 6 t/m 18 jaar
• Verblijf in appartement
• Verblijf o.b.v. logies

eenoudervakantie

Estivant.nl heeft natuurlijk nog heel veel andere reizen met verschillende bestemmingen en leeftijdscategorieën. Kijk eens rond om te kijken wat je leuk vindt.

Meer aanbieders van een eenoudervakantie of een singlereis zijn:
Cirkel vakanties

Baobab familiereizen

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 × drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.