Menu

Zorg goed voor jezelf na een nieuwe stap

Zorg voor jezelf na een nieuwe stap

De meeste vrouwen weten dat het belangrijk is om goed voor zichzelf te zorgen tijdens en na een scheiding. Veel vrouwen cijferen zichzelf weg en hebben dit meestal niet in de gaten. Dit komt doordat de focus vooral op andere mensen en dingen ligt. Het is belangrijk om voor je zelf te kiezen, ook jij bent het waard! Zo mag je jezelf best wel eens verwennen, bijvoorbeeld met een goed boek, massage of een leuk cadeautje voor jezelf.

Goed voor jezelf zorgen

Tijdens een scheiding cijfer je jezelf waarschijnlijk meerdere keren weg voor een ander. Dit gebeurt bij veel vrouwen onbewust en er wordt ook vaak niet bij stilgestaan. Dit terwijl je jezelf niet tekort moet doen, maar juist goed voor jezelf moet zorgen! Goed voor jezelf zorgen kan op allerlei manieren. Zo kun je een bezoekje aan de sportschool brengen, eens gezonde maaltijd voor jezelf koken, de tijd nemen voor het lezen van een goed boek of een skincare avondje houden. Wat opvalt is dat vrouwen vaak de rol van lingerie onderschatten als het gaat over het goed voor jezelf zorgen. Lingerie zorgt er namelijk voor dat je je zelfverzekerd en vrouwelijk voelt. Een lingeriesetje waar jij je goed in voelt, zorgt ervoor dat je gaat stralen!

Verwen jezelf met lingerie

Met een lingeriesetje verwen je jezelf en zorg je goed voor jezelf. Naast dat lingerie ervoor zorgt dat je je zelfverzekerd en vrouwelijk voelt, zorgt lingerie er ook voor dat je kleding mooier zit. Een goed passende BH kan ook nog eens je houding verbeteren, zo kan het zorgen voor een rechtere rug. Een nieuw lingeriesetje is dus pure verwennerij! Je shopt tegenwoordig lingerie in veel verschillende maten, modellen, merken en kleuren. Een van de bekendste merken als het aankomt op lingerie is PrimaDonna. De lingerie van het merk PrimaDonna is comfortabel, van hoge kwaliteit en heeft een klassieke uitstraling. Met PrimaDonna kies je voor trendy lingerie met voldoende ondersteuning, ook voor vrouwen met grotere borsten. PrimaDonna heeft namelijk een zeer ruim maatbereik tot en met cup K. De lingerie van PrimaDonna is dus het perfecte cadeau om jezelf mee te verwennen!

Lingerie shoppen

Tegenwoordig bestellen we steeds meer online. Er wordt altijd gedacht dat het kopen van lingerie online ingewikkeld is, maar dit is helemaal niet het geval. Tegenwoordig zijn er talloze webshops met een ruim aanbod aan lingerie. De meeste webshops bieden je goed advies en helpen je deskundig. Zo vind je op de meeste webshops verschillende tips over het opmeten van je BH-maat en hoe je kunt controleren of je BH goed zit. Ook kun je vaak terecht bij de klantenservice voor advies. Annadiva is een van de webshops waar je deskundig geholpen wordt door het advies op de webshop en de klantenservice. Annadiva heeft het motto ‘door vrouwen voor vrouwen’ en staat bekend om haar persoonlijk en deskundig advies. Dit maakt het online lingerie kopen niet ingewikkeld, maar pure verwennerij! 

Kortom

Zorg dus goed voor jezelf, je bent het waard! Verwen jezelf bijvoorbeeld met nieuwe lingerie waar jij je goed in voelt, zodat jij gaat stralen! 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee + = 11
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.