Menu

Wil jij jezelf terugvinden in de Liefde? Doe mee met de pilot

jezelf terug vinden in de liefde

Jezelf terugvinden in de liefde

Het online programma “Jezelf Terugvinden in de Liefde” komt eraan, iets wat al lang op mijn verlanglijstje stond. 

En nu is het eindelijk zo ver! 

Binnenkort start ik met een online pilot waar je in 4 modules transformeert van “jezelf kwijt zijn” naar “levenslang vertrouwen in jezelf en de liefde.”

Balans en zelfvertrouwen

Ben jij of ken jij iemand die in een scheidingsproces zit en worstelt met het terugvinden van balans en zelfvertrouwen? Heb jij jezelf jarenlang weggecijfert, de ander steeds voorop gesteld en wil je het in de toekomst echt anders doen? 

Dan is dit programma misschien iets voor jou!

Wil jij meedoen met de pilot?

Voor deze pilot ben ik op zoek naar 10-15 mensen die voornemens zijn het hele programma te doorlopen, testen en feedback willen geven. 

In het programma ga je aan de slag met het doorbreken van belemmerende patronen, leer je hoe je de regie weer in eigen hand neemt, ontwikkel je rust, balans en zelfvertrouwen in jezelf en je relaties.

Het programma is nog in ontwikkeling en daarom vraag ik nu eenmalig slechts € 12,50 voor deelname, inclusief een niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt in ongeveer 4 modules (à 30-35 minuten) aan de slag met lessen, video’s en opdrachten.

We starten op 10 oktober 2024, en de aanmeldingen sluiten op 3 oktober. 

Wil jij meedoen? Ik hoor graag van je!

Liefs, José

jose@pauwrcoaching.nl

Tel: 06-51248694

www.pauwrcoaching.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 + = veertien




Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wil weten over alimentatie Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

6-8 wekenprogramma van de KernAanpak Bij de KernAanpak hanteren we een andere benadering dan reguliere relatietherapie of mediation. Wanneer één partner uit elkaar wil en de ander niet, drukken wij eerst op de pauzeknop. In de eerste 6-8 weken bespreken we geen scheiding en bieden we geen relatietherapie. We onderzoeken de bijdrage van beide partners Lees verder >
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.