Menu

Alimentatie indexering: heb je het al aangepast? Bereken het hier!

1 reactie
Alimentatie indexering 2016

Elk jaar worden de kosten van levensonderhoud duurder en worden lonen aangepast.

Jouw alimentatiebedrag moet daarop aangepast worden, ook in 2016. Elk jaar krijg je door de Alimentatie indexering dus een hoger bedrag aan alimentatie. Dat is natuurlijk prettig. Vergeet dus niet om het alimentatie tremanorm indexeringspercentage elk jaar te berekenen én aan je ex te melden. Dat is iets waar je zélf achter aan moet gaan!

Het indexeringspercentage voor 2016 is vastgesteld op 1,3%.

Via LBIO.nl kun je je aangepaste alimentatie berekenen.

REACTIES

Wilma - 17 jan 2016

Ik heb het mijn ex doorgegeven en wat krijg ik terug als antwoord? Ik ben er zoveel in salaris achteruit gegaan vorig jaar dus een indexering zit er niet in ( vorig jaar heeft hij de indexering ook niet door gevoerd).......terwijl alles wel duurder wordt en de kids van hem niets extra's krijgen......

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− drie = 1

Vlog

We kregen de vraag: Waarom verdwijnen liefde en respect uit je relatie? Deze vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden maar Roos Boer heeft een heel mLees verder > scheiding liefde en respect
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.