Menu

Alimentatie indexering: heb je het al aangepast? Bereken het hier!

1 reactie
Alimentatie indexering 2016

Elk jaar worden de kosten van levensonderhoud duurder en worden lonen aangepast.

Jouw alimentatiebedrag moet daarop aangepast worden, ook in 2016. Elk jaar krijg je door de Alimentatie indexering dus een hoger bedrag aan alimentatie. Dat is natuurlijk prettig. Vergeet dus niet om het alimentatie tremanorm indexeringspercentage elk jaar te berekenen én aan je ex te melden. Dat is iets waar je zélf achter aan moet gaan!

Het indexeringspercentage voor 2016 is vastgesteld op 1,3%.

Via LBIO.nl kun je je aangepaste alimentatie berekenen.

REACTIES

Wilma - 17 jan 2016

Ik heb het mijn ex doorgegeven en wat krijg ik terug als antwoord? Ik ben er zoveel in salaris achteruit gegaan vorig jaar dus een indexering zit er niet in ( vorig jaar heeft hij de indexering ook niet door gevoerd).......terwijl alles wel duurder wordt en de kids van hem niets extra's krijgen......

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 + = acht
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Op het ene moment ben je nog samen partners en op het andere moment ben je alleen nog maar samen ouders. Roos kan zich dat moment ook nog goed herinneren. Wat doet dat met je? Heb je het gevoel dat de ander het gezin in de steek laat? Dan kan je je op een hellend Lees verder > samen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.