Menu

Wil jij dat 70.000 mensen je blog lezen?

partner nieuwestap

We kunnen ons prachtige, informatieve magazine alleen maken met behulp van onze partners.

Wil jij dat jouw blog gelezen wordt door onze 70.000 maandelijkse bezoekers? Wil jij jouw expertise delen met al deze lezers en gezien worden als scheidingsprofessional?

Nieuwe Stap, wat doen we?

Wij informeren en ondersteunen mensen vóór, tijdens en na hun scheiding. Want je hele leven verandert door je scheiding! Ieder jaar komen er 200.000 mensen in die situatie. Zij zijn allemaal op zoek naar handvaten om deze moeilijke periode wat minder moeilijk te maken. Als de ouders deze periode zo goed mogelijk doorkomen, helpt dat natuurlijk ook de kinderen.

Op ons platform delen wij dagelijks nieuwe content in de vorm van blogs & vlogs vol tips. Je kan hier als partner een waardevolle bijdrage aan leveren. Onze website wordt ondersteund door de kracht van Social Media, waar wij alle content delen. Ook plaatsen wij alle artikelen in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Partner worden?

Ben jij scheidingsprofessional en wil jij jouw bedrijf profileren op nieuwestap.nl door, in blogs of vlogs, jouw knowhow te delen met onze lezers en ze goede tips te geven?

Wil jij dat onze 70.000 maandelijkse lezers jouw blog lezen en zien wat jij voor hen kan betekenen?

Laat het ons weten en wij informeren je over de mogelijkheden en de kosten.

Jouw bedrijf wordt opgenomen in de banners, die op alle pagina’s verschijnen, met een link naar je eigen pagina. Daarnaast krijg je een etalagepagina tot je beschikking om jezelf en/of je bedrijf te presenteren. Je blog/vlog wordt gedurende je partnerschap blijvend geplaatst op nieuwestap.nl met vele tienduizenden bezoekers per maand.

Natuurlijk denken wij graag met je mee!

Netwerk voor Scheidingsprofessionals

Daarnaast vormen alle partners samen een netwerk van scheidingsprofessionals. We ontmoeten elkaar 3 keer per jaar en delen onze kennis zodat we van elkaar kunnen leren om de mens in scheiding zo goed en volledig mogelijk te kunnen bijstaan. Ieder in zijn eigen discipline. Het is prachtig om te zien wat verbinding doet met ons allemaal.

Wil je partner worden? Mail naar info@nieuwestap.nl en we nemen contact met je op over de mogelijkheden!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie × = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.