Menu

Genomineerd, geef ons jouw stem!

0 comments
genomineerd voor Mediation Award

Wij hebben goed nieuws: Nieuwe Stap is genomineerd voor de MediationAward 2013! Deze award wordt uitgereikt door de Federatie van Nederlandse mediatorsverenigingen aan de meest grensverleggende mediator. Wij zijn er héél blij mee. Het voelt als erkenning voor het feit dat de fase ná een scheiding erg lastig is en dat het goed is dat er aandacht aan wordt besteed.

Op de site staan inmiddels ruim 400 blogs met veel praktische én leuke tips, onder meer van de partners, die het initiatief ondersteunen. We besteden regelmatig aandacht aan nuttige boeken (waarvan altijd ook een aantal exemplaren wordt verloot) en wij houden interviews met, meer en minder bekende maar altijd inspirerende, ervaringsdeskundigen. De community is tot leven gekomen en dat wat wij voor ogen hadden, gebeurt; mensen delen ervaringen en doen daar hun voordeel mee. En verder vinden er regelmatig (facebook)acties plaats waarbij producten of diensten van partners worden verloot. Wij werken er vol enthousiasme aan om de fase ná een scheiding net iets makkelijker te maken.

Genomineerd zijn is mooi, maar winnen is nog veel beter! Daar kan jij ons bij helpen door  te stemmen via deze link www.mediationcongres.nl En door ons te helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken via Facebook en Twitter.

Dus, steun jij Nieuwe Stap? Meteen maar even stemmen dan!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − = 5

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.