Menu

Genomineerd, geef ons jouw stem!

0 comments
genomineerd voor Mediation Award

Wij hebben goed nieuws: Nieuwe Stap is genomineerd voor de MediationAward 2013! Deze award wordt uitgereikt door de Federatie van Nederlandse mediatorsverenigingen aan de meest grensverleggende mediator. Wij zijn er héél blij mee. Het voelt als erkenning voor het feit dat de fase ná een scheiding erg lastig is en dat het goed is dat er aandacht aan wordt besteed.

Op de site staan inmiddels ruim 400 blogs met veel praktische én leuke tips, onder meer van de partners, die het initiatief ondersteunen. We besteden regelmatig aandacht aan nuttige boeken (waarvan altijd ook een aantal exemplaren wordt verloot) en wij houden interviews met, meer en minder bekende maar altijd inspirerende, ervaringsdeskundigen. De community is tot leven gekomen en dat wat wij voor ogen hadden, gebeurt; mensen delen ervaringen en doen daar hun voordeel mee. En verder vinden er regelmatig (facebook)acties plaats waarbij producten of diensten van partners worden verloot. Wij werken er vol enthousiasme aan om de fase ná een scheiding net iets makkelijker te maken.

Genomineerd zijn is mooi, maar winnen is nog veel beter! Daar kan jij ons bij helpen door  te stemmen via deze link www.mediationcongres.nl En door ons te helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken via Facebook en Twitter.

Dus, steun jij Nieuwe Stap? Meteen maar even stemmen dan!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ vier = 7
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.