Menu

Datingsites, hoe ontmoet jij nieuwe mensen?

Datingsites

De dating-jungle is overweldigend groot!

Je hebt natuurlijk de grote namen die iedereen kent. Maar wat past nou echt bij jou? Er zijn heel veel verschillende sites en manieren om nieuw geluk in de liefde te vinden.

Meld je eens aan bij verschillende sites. Wie niet waagt, wie niet wint! Door Corona kun je op steeds meer sites gratis inschrijven!

Runnersdate

Vind een leuke date om te hardlopen en misschien wel meer – Runnersdate.nl

Runnersdate.nl is een eigenwijze vogel

  • Het is een hardloop forum/community site, maar wel één met meer functionaliteiten dan alleen het delen van informatie.
  • Het  is een zoekmachine voor een loopmaatje, maar dan voor een maatje die aan jouw loopeisen voldoet.
  • Het kan gebruikt worden als datingsite, maar dan één waarbij het plezier in het lopen en het delen van een gezamenlijke passie uit kan monden in meer.

Runnersdate.nl voorziet in een brede behoefte voor hardloopliefhebbers en is daarmee uniek in zijn soort. Van de lopers die graag sportief uitgedaagd worden door een loopmaatje, tot de single loper die graag een andere uitdaging aangaat, iedereen is op zijn plek bij Runnersdate.nl.

Seniorengeluk

SeniorenGeluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren

Op SeniorenGeluk.nl kan de steeds groter wordende groep alleenstaande ouderen op zoek naar leuke contacten en vriendschappen. Velen vinden hier zelfs hun geluk in de liefde.

Het Grand Café

HetGrandCafe.nl is de ideale ontmoetingsplaats voor 35 plussers

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!

HetGrandCafé is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
HetGrandCafé bestaat al sinds 2004 en is daarmee een van de oudste datingsites van Nederland. Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.
Wil jij dat ook?

E-Matching

e-Matching – Dating hoger opgeleiden
Kennismakingsaanbod: 1 week gratis daten!
Durf jij het aan…

e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie. Zowel voor heterorelaties als voor gay of lesbische relaties. Je bepaalt zelf hoe breed of hoe smal je zoekt en met wie je contact legt. De aanmelding is gratis en na goedkeuring wordt je profiel online gezet. Als betalend lid kun je het initiatief nemen tot contact en als gratis lid kun je een bericht terug sturen.

Met jou

MetJou – Dating voor volwassenen (ook chatten)

MetJou.nl is er voor de vlotte actief flirtende twintigers, dertigers en begin veertigers. Deze groep is dan ook overduidelijk goed vertegenwoordigd op de site. Echter is er ook ruim aanbod in andere leeftijdscategorieën. De site kenmerkt zich door eenvoud, gebruikersgemak en snelheid.

Metjou.nl

Smart Singles

HBO’ers en WO’ers op zoek naar een date

SmartSingles.nl staat voor ‘Daten op Niveau’ en richt zich dan ook specifieke op hoogopgeleide mensen, waarbij kennis en intelligentie een grote rol spelen bij het vinden van een partner.

SmartSingles.nl

Stedendating

Grootste datingsite bij jou in de buurt!

StedenDating.nl richt zich op de lokale vrijgezel. Het regionale karakter biedt deelnemers de uitgelezen mogelijkheid om op zoek te gaan naar singles uit de buurt. StedenDating.nl is mede door de lokale focus een aantrekkelijke en snelgroeienede datingsite voor jong en oud.

Alleenstaande papa’s

Alleenstaande-Papas.nl – Relatie voor single Vaders!

Alleenstaande-Papas.nl is uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde community’s voor alleenstaande ouders en singles die er niet tegenop zien om te daten met een alleenstaande ouder. 

Alleenstaande mama’s

Nu gratis inschrijven

Alleenstaande-Mamas.nl is een populaire community voor alleenstaande mama’s en papa’s die naarstig op zoek zijn naar een leuke partner of vriendschap, maar waar de aanwezigheid van kinderen geen belemmering vormt voor een relatie

Maatje Meer Match

Over Maatjemeer-Match.nl Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen

Maatjemeer-Match.nl biedt volslanke singles de mogelijkheid op zoek te gaan naar de ware liefde. Maatjemeer-Match.nl richt zich als datingsite op volslanke mensen. Ook alleenstaanden die houden van een partner met een maatje meer kunnen zich op deze datingsite inschrijven.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ acht = 11
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.