Menu

Online daten, een overzicht van datingsites

online daten

Als je de blog van Martine, over friend with benefits hebt gelezen, krijg je vanzelf zin om te gaan daten. Maar hoe pak je dat aan? Wat moet je doen en wat past je wel en wat past je niet?

Feit is dat tegenwoordig veel stellen elkaar online gevonden hebben. Het is dus in ieder geval de moeite waard om het te proberen!

Om een beetje overzicht te krijgen in de online wereld van het daten hebben we een paar sites voor je op een rij gezet. Kijk maar eens welke het best bij je past.

Pepper

Pepper, love to date   Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Op Pepper kun je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken, zoeken naar andere Pepper leden en elkaar liken. Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig (6 maanden voor €59,70)

Parship

Bij Parship.nl is de verhouding man-vrouw bijna gelijk waarbij een derde van de leden met succes een partner vindt. Je vindt bij Parship voornamelijk hoog opgeleiden.

Nadat je je gratis hebt aangemeld, kun je in alle rust meer te weten komen over Parship: bekijk jouw partnervoorstellen en neem contact op met passende singles. Ben je enthousiast geworden en wil je gebruik maken van de volledige service? Word dan Premium-lid. Dat kost, afhankelijk van de periode waarvoor je je aanmeldt, ongeveer €40,- per maand. Laat de liefde niet aan toeval over

Relatieplanet

Relatieplanet.nl is dé datingsite voor iedereen. Een datingsite voor jong en oud, voor zowel hoogopgeleide (HBO en WO) als laagopgeleide singles. Kortom online dating voor iedereen. Vergroot je kans op een date met een betaald abonnement. Je hebt al een abonnement voor minder dan 10 euro per maand.

https://lt45.net/c/?si=11898&li=1575582&wi=185489&ws= 

E-Matching

e-Matching.nl  De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie vinden. Je kan gebruik maken van een passief lidmaatschap (gratis) en een actief lidmaatschap (6 maanden voor €79,95). Je kan als passief lid wel reageren op berichten maar niet zelf het initiatief nemen tot contact

.

Lexa

Duizenden singles nu online! – Lexa.nl

Lexa.nl organiseert door heel Nederland leuke borrels en activiteiten voor haar leden. Als je lid bent, word je uitgenodigd voor gezellige borrels en leuke activiteiten in jouw eigen omgeving!  Het is een leuke en ongedwongen manier om singles met dezelfde interesses te leren kennen.

Lexa.nl biedt jou de meeste manieren om te daten. Bekijk foto’s en profielen en ontdek de vele opties van de Lexa App. Bij Lexa.nl kun je daten zoals jij dat wilt, op elk moment! Na je gratis membership kun je Full member worden, tegen betaling van ongeveer €15.- per maand, ook weer afhankelijk van de periode dat je je aanmeldt.

Match4Dinner

Match4Dinner. Social Dining, is dé meest laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je hebt in ieder geval een gezellig avondje uit en misschien zit die éne ware wel net naast je aan tafel. Er wordt gematched op basis van leeftijd, opleidingsniveau en interesses. Kosten: voor 4 matches betaal je €50,-. Dit is exclusief de kosten van het diner.

Gezellig uit eten met andere singels

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + twee =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.