Menu

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

De feestdagen waren vast niet voor iedereen even feestelijk. Misschien voor jou dit jaar ook niet echt. Ben je blij dat ze achter de rug zijn? En dat het afgelopen jaar is afgesloten? Wellicht is het voor jou ook een troost om je te realiseren dat het nieuwe jaar je weer alle gelegenheid biedt om Nieuwe Stappen te zetten.

Wij blijven, samen met alle bloggers en partners van Nieuwe Stap, ook komend jaar weer ons best doen om het net iets makkelijker voor je te maken. Door iedere dag weer herkenbare verhalen en nuttige informatie in ons online magazine te zetten. En door vragen te beantwoorden in onze vragenrubriek. Ken jij ons Forum al? Meld je gewoon gratis aan, je bent niet alleen!

Maar misschien kijk jij juist met gepaste trots terug op een jaar waarin je heel veel stappen hebt gezet… High Five!

Liefs en alle goeds voor 2019,

Elske en Annelies

TAGS :

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 + = tien

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.