Menu

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

6615677063_6d37a85de4

6615677063_6d37a85de4De feestdagen waren vast niet voor iedereen even feestelijk. Misschien voor jou dit jaar ook niet echt. Ben je blij dat ze achter de rug zijn? En dat het afgelopen jaar is afgesloten? Wellicht is het voor jou ook een troost om je te realiseren dat het nieuwe jaar je weer alle gelegenheid biedt om Nieuwe Stappen te zetten.

Wij blijven ook komend jaar weer ons best doen om dat net iets makkelijker voor je te maken. Door relevante informatie, verhalen van andere ervaringsdeskundigen en grappige tips te verzamelen en iedere dag weer op de site te zetten. Ken je onze gratis community al? Meld je anders aan, je bent niet alleen!
Maar misschien kijk jij juist wel met gepaste trots terug op een jaar waarin je heel veel stappen hebt gezet… High Five!

Hoe dan ook; wij zeggen “OK GO, We won’t let you down!”

TAGS :

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


drie − = 0

Vlog

Op zondag 22 april wordt Binnenstebuiten uitgezonden De scheiding van haar ouders levert fikse onrust op voor Emma, en dat kan ze er nou net niet bij hebben want ze staat op het punt om Nederlands kampioen schieten te worden. Als ze in haar dagboek haar gevoelens op een rijtje zet, levert dat een verrassend Lees verder >

pubermeisje met gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk