Menu

De “Voorkom een vechtscheiding” Podcast, aflevering 6 “Scheiden als je ondernemer bent of als je partner ondernemer is”

De voorkom een vechtscheiding podcast

Ken je de Podcast: “Voorkom een vechtscheiding”? Aflevering 6:” Scheiden als je ondernemer bent of als je partner ondernemer is” staat online.

Voor ondernemers is een scheiding vaak extra complex vanwege de verstrengeling van zakelijke en privébelangen. De scheiding van een ondernemer vraagt daarom om gespecialiseerde begeleiding.⭐

In deze podcast praten Petra en Elske  over zaken waar een scheidende ondernemer mee te maken krijgt. Verder spreken zij over verschillende situaties in dit verband, zoals wanneer jouw partner ondernemer is maar jij niet. En over de situatie dat partners samen een onderneming runnen en gaan scheiden.

Petra geeft daarbij een aantal voorbeelden uit haar praktijk en welke aanpak daarbij is gebruikt.

Deze podcast benoemt alleen in zijn algemeenheid zaken waarmee een ondernemer en/of de partner van een ondernemer mee te maken kan krijgen. Omdat iedere zaak anders is, raden we ondernemers in scheiding of hun partners altijd aan om voor advies en informatie over de eigen situatie een gespecialiseerde familierecht advocaat (vFAS), advocaat-mediator of Overlegscheidingsadvocaat (VVCP) in te schakelen.

➡Je kunt de podcast beluisteren via Spotify. https://open.spotify.com/show/3oqDSMboA9oh6tlLt8TYBV

Over de “Voorkom een vechtscheidingpodcast”

In de “Voorkom een vechtscheidingpodcast” komen experts aan het woord die ieder op zijn of haar eigen manier proberen om vechtscheidingen te voorkomen.

Elske en Petra den Hollander, de coachende advocaat mediator, zijn beiden ervaren scheidingsexperts en nemen jullie in deze podcast mee in de wereld van de goede scheidingen.

We vertellen verhalen, geven tips en gaan in gesprek met andere scheidingsexperts. Onze missie is om zoveel mogelijk vechtscheidingen te voorkomen. Want: goede scheidingen bestaan ook en dat is veel beter voor iedereen. Op die manier kunnen de kinderen opgroeien in een veilige omgeving en dat is het allerbelangrijkste!

Benieuwd naar de podcast?

Luister de Podcast hier op Spotify

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen + = 15
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.