Menu

Eenoudervakantie met kerst?

2 reacties
eenoudervakantie met kerst

De herfst is in volle gang en de dagen worden korter… Tijd om na te denken wat je met de feestdagen in december zal gaan doen. Er zijn legio mogelijkheden met of zonder kinderen!

Ik stuitte op een hele bijzondere trip naar de Ardennen met de kerst. Jezelf samen met je kinderen heerlijk onderdompelen in winterse sferen, en jezelf lekker laten verwennen! En je weet wat ze zeggen: als je het jaar goed afsluit, begint het nieuwe jaar helemaal super!

Eenoudervakantie met kerst

Kijk verder en oordeel zelf:
Estivant.nl organiseert de volgende reis:

Denk je bij de Ardennen alleen maar aan een vakantiebestemming voor de zomer? Mis. In de winter is het zuidelijke stukje van België ook een heerlijke plek. Maak dik ingepakt een wandeling door de heuvels. Of pak de mountainbike, slingerend door het bos. Kom in de stemming bij een bezoek aan de leukste dorpjes. En bij terugkeer plof je neer bij de open haard. Jij een boek, de kinderen de smartphone – en straks een spelletje met z’n allen. Juist die sfeer en charme zijn exclusief voor de winter-Ardennen!

En over exclusief gesproken: dat is ons verblijf zeker. We zijn zes dagen te gast in Domaine des Officiers. Zeg maar: ooit de locatie waar Belgische officieren op adem kwamen. Het terrein met een aantal gebouwen is compleet gerenoveerd tot moderne verblijfsaccommodatie. Extra bijzonder: het terrein ligt middenin Vielsalm, een stadje dat tijdens jullie verblijf compleet in kerstvermomming is. Eens wat anders doen met de kerstdagen? Dan worden het bij de buren in België de leukste kerstdagen in jaren!

eenouervakantie met kerst

Je komt bij ons om heerlijk vakantie te vieren, al is het dan middenin de winter. En omdat het Kerst is, kun je erop rekenen dat we je extra in de watten gaan leggen. Koken en afwassen is niet nodig: je bent op basis van volpension te gast in Domaine des Officiers, inclusief drank (fris, bier en wijn) tijdens de maaltijden. We beginnen de dag met een ontbijtbuffet. Denk erom: de buitenlucht maakt hongerig, dus ga met een goed gevulde maag van tafel. Dan zien we jullie weer tijdens de lunch. Naar goed Belgische gewoonte staat er ook nu weer een flink menu op je te wachten.

In de middag serveren we thee of limonade met wat lekkers erbij. En ja, de grande finale is elke dag het diner. Zullen we er op Eerste en Tweede Kerstdag maar meteen een extra speciale uitvoering van maken? Afgesproken. Ook met de kleintjes houden onze koks rekening. En naar goed Hollands gebruik mag je je portemonnee of creditcard thuislaten: consumpties zoals fris, bier, wijn, koffie en thee tijdens de maaltijden zijn óók inclusief.

De kinderen eten 2 avonden (niet de kerstdiners) met het EstiFun team een half uurtje eerder, terwijl de ouders nog even kunnen borrelen. De ouders kunnen daarna rustig eten, want de kinderen vermaken zich prima met het Estivant team. Een feest voor kinderen en de ouders!

Tijdens de Kerstdagen eten we natuurlijk gezamenlijk en in stijl. Er is geen dresscode, maar we gaan er vanuit dat iedereen op zijn/haar kerstbest gekleed is!

REACTIES

Tamara versteegh - 3 dec 2017

Wij zitten nu midden in de scheiding, en willen met de kerst gewoon gezelligheid. En even wat anders als bij familie zitten. En dit is een unieke kans. Terwijl ik het ook wel spannend vind om deze stap te zetten. Hoop op reactie.

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 4 dec 2017

Hi Tamara, dat snappen we helemaal! Als dit je aanspreekt kan je via de blog bij Estivant zelf meer informatie inwinnen, succes!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × = twaalf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.