Menu

Eenoudervakantie wintersport in de voorjaarsvakantie

De lente hangt in de lucht. Heb je toch spontaan zin om te gaan skiën? De eenouder wintersport vakanties voor het voorjaar van 2019 staan weer online. Op wintersport alleen met je kinderen is natuurlijk heel anders dan met het hele gezin. Maar dat mag de pret niet drukken! Samen met andere eenouder gezinnen kun je een fantastische tijd beleven! Overdag lekker buiten en s’avonds kunnen de kinderen samen met alle andere kinderen ontspannen en lol maken. Dan heb jij ook wat tijd voor jezelf.

Eenoudervakantie wintersport

We zetten een paar eenouder wintersportvakanties voor je op een rijtje:

Estivant heeft mooie reizen samengesteld voor eenouder gezinnen!

Qua gezelligheid gaat mijn voorkeur toch altijd uit naar Tirol: gezelligheid, mooie pistes en een leuk activiteitenprogramma voor de kinderen.
eenoudervakantie wintersport

 

 

 

 

Bijvoorbeeld naar Mittersill, Een gezellig viersterren hotel in het hart van Tirol

Midden in het knusse centrum van Mittersill ligt Hotel Bräurup, een typisch Oostenrijks, mooi en gezellig viersterren hotel. In het dorp vind je vele winkeltjes, cafés en restaurantjes. Het skigebied is veelzijdig en is meer dan uitdagend: beginnerweides en blauwe pistes voor onervaren skiërs en snowboarders tot mooie routes en steile afdalingen voor ervaren wintersporters.

Begint het al te kriebelen?

eenoudervakantie wintersport

 

Dan heb ik nog een hele leuke reis voor je.

Marilleva in Italië. Hier ben ik zelf vorig jaar geweest. Wat een feest om lekker italiaans te kunnen eten op de piste. En de zon… die schijnt de hele dag. Dat geeft goed zicht en prachtige uitzichten. Wat wil je nog meer.

Hotel Monte Giner is een luxe viersterrenhotel. De ligging ten opzichte van de piste is ideaal, de faciliteiten in het hotel zijn uitstekend en alle medewerkers van het hotel willen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dit merk je ook aan de aandacht die de Italiaanse koks besteden aan iedere maaltijd om dit weer tot een waar feest te maken. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de kinderen.

Na een actieve dag op de piste is niets ontspannender dan een uurtje (of twee, of drie…) in de warme wellness te vertoeven. Kies maar uit: het binnenzwembad, de sauna, de jacuzzi, een beauty treatment, even bijbruinen onder de zonnebank, bubbelen in het Turks bad of een massage. Je eindigt de avond loom en staat de volgende dag weer ontspannen op de piste. De Beauty Zone is geopend van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.30 tot 19.00 uur. In het hotel kun je gebruik maken van gratis wifi.

Kun je niet kiezen?

Esitvant heeft heel veel verschillende eenoudervakanties wintersport staan dus kijk welke reis het beste bij je past!

 

 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee × 7 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.