Menu

Eenoudervakantie wintersport met kerst

eenoudervakantie wintersport

De donkere dagen zijn begonnen dus wordt het nu echt tijd om over de wintersport na te denken.

Estivant.nl heeft natuurlijk al een hele mooie reis op de planning staan! Je kan met 5 tot 10 gezinnen deelnemen aan een eenoudervakantie op de lange latten. Of op het snowboard, je wandelschoenen, langlauf loipe of rodelbaan natuurlijk. Want er is van alles te beleven in Niederau.

Even een lesje aardrijkskunde: Niederau ligt in het Wildschönau Tal, het hoogste dal van Oostenrijk. Het is een gezellig dorpje, met een indrukwekkend decor. Door de ligging kun je kiezen uit maar liefst drie verschillende skigebieden. Voor de snowboarders is er zelfs een apart snowboardpark met halfpipe. Na een dag actief op de latten geniet je na in de gezellige bar van Pension Busker, drankje bij de hand. Onze kok is ondertussen bezig met een smakelijk driegangendiner. Voor de kinderen is er een enthousiast team, boordevol ideeën: van spelletjes en sleeën tot een gezellige muziekavond. Dus kinderen én ouders gaan het hier geweldig naar hun zin krijgen. Welkom in Niederau!

eenoudervakantie wintersport

Reisgegevens Eenoudervakantie wintersport

• 5 t/m 10 eenoudergezinnen
• Meest geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
• Verblijf in ruime en nette kamers
• Verblijf o.b.v. halfpension

Lijkt je dit wel wat? Kijk voor verdere informatie op Estivant.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + = drie

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.