Menu

Eenoudervakantie wintersport met kerst

eenoudervakantie wintersport

De donkere dagen zijn begonnen dus wordt het nu echt tijd om over de wintersport na te denken.

Estivant.nl heeft natuurlijk al een hele mooie reis op de planning staan! Je kan met 5 tot 10 gezinnen deelnemen aan een eenoudervakantie op de lange latten. Of op het snowboard, je wandelschoenen, langlauf loipe of rodelbaan natuurlijk. Want er is van alles te beleven in Niederau.

Even een lesje aardrijkskunde: Niederau ligt in het Wildschönau Tal, het hoogste dal van Oostenrijk. Het is een gezellig dorpje, met een indrukwekkend decor. Door de ligging kun je kiezen uit maar liefst drie verschillende skigebieden. Voor de snowboarders is er zelfs een apart snowboardpark met halfpipe. Na een dag actief op de latten geniet je na in de gezellige bar van Pension Busker, drankje bij de hand. Onze kok is ondertussen bezig met een smakelijk driegangendiner. Voor de kinderen is er een enthousiast team, boordevol ideeën: van spelletjes en sleeën tot een gezellige muziekavond. Dus kinderen én ouders gaan het hier geweldig naar hun zin krijgen. Welkom in Niederau!

eenoudervakantie wintersport

Reisgegevens Eenoudervakantie wintersport

• 5 t/m 10 eenoudergezinnen
• Meest geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
• Verblijf in ruime en nette kamers
• Verblijf o.b.v. halfpension

Lijkt je dit wel wat? Kijk voor verdere informatie op Estivant.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 5 = acht

Vlog

Waarom is het voorbij? Waarom wil hij of zij scheiden? Wat is er mis gegaan? Deze vragen komen vaak voorbij bij scheidingscoach Roos Boer. Ze vlogt erover: Scheidingscoach Succesvol ScheLees verder > Waarom wil zij scheiden?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk