Menu

De beste Engelse blogs over scheiden

de beste engelse blogs over scheiden

De beste Engelse blogs over scheiden

Op deze site vind je natuurlijk veel informatie over scheiden. Toch kan het zo zijn dat je hier graag nog meer over wilt leren. Het nemen van een echtscheiding is immers een enorm lastige beslissing waar je liever geen spijt van wilt krijgen. Of de beslissing nu wederzijds is of dat een van de echtgenoten de katalysator wordt voor de levensveranderende beslissing, echtscheiding kan emotioneel en financieel pijnlijk zijn. Als je internet en tv hebt afgesloten, kun je gelukkig nog meer informatie vinden over scheidingen. Onder meer de onderstaande Engelse blogs kunnen je hierbij helpen. 

Perils of Divorced Pauline 

In de moeilijkste tijden hebben we soms behoefte aan gelach. Pauline van PerilsofDivorcedPauline.com, ging door een zware scheiding en een nog zwaardere voogdijstrijd. De berichten van Pauline zijn desondanks vermakelijk, maar toch oprecht en echt. Ze praat over voogdijgevechten, ouderverstoting, co-ouderschap, het krijgen van kinderen met speciale behoeften en zelfs opnieuw beginnen en stiefmoeder worden. Elke recent gescheiden of al lang gescheiden ouder kan betrekking hebben op ten minste één van Pauline’s berichten, terwijl je ook absoluut humor en waarheid in haar blogs zult vinden. 

Since My Divorce

Mandy, oprichter van SinceMyDivorce.com, wilde na haar scheiding een boek schrijven. Ze dacht dat het publiceren van haar prestaties na de scheiding anderen zou helpen. In plaats van een boek te schrijven, verschoof Mandy’s focus naar bloggen over andermans ervaringen met echtscheiding. Mandy deelt veel verhalen, sommige van haarzelf, die zich richten op een reeks onderwerpen met betrekking tot echtscheiding, verschillende over ouderschap en echtscheiding. Zo laat haar interview met Helen zien hoe moeilijk, maar belangrijk het is voor beide ouders om zo mogelijk ‘in the picture’ te blijven. Helen worstelde namelijk met haar ex en zijn besluiteloosheid ten opzichte van hun kinderen en bezoeken.

Divorced at 50

Ze was “32 jaar getrouwd met haar beste vriend”, schrijft de blogger van Divorced at 50, en stond plotseling voor een scheiding. Als oudere vrouw had ze moeite om informatie te vinden voor pas gescheiden personen in haar leeftijdsgroep, aangezien veel zelfhulpboeken en algemeen advies gericht zijn op gescheiden personen die minstens 20 jaar jonger zijn. Haar doel was om “in der minne uit elkaar te gaan, met beleefdheid en humor en met mijn waardigheid intact.” Divorced at 50 richt zich dan ook op iemands welzijn tijdens een scheiding en is speciaal gericht op oudere volwassenen die scheiden. 

Financial Divorce Plan

Gescheiden stellen vragen zich vaak af wat ze met hun gedeelde woning moeten doen of hoe ze met de financiën om moeten gaan nadat de echtscheiding is afgerond. Loretta Hutchinson, de voorzitter en oprichter van Financial Divorce Plan, is gespecialiseerd in het adviseren van individuen voor, tijdens en na echtscheiding. Ze behandelt veelvoorkomende financiële problemen met beknopte en goed doordachte, maar gemakkelijk te volgen antwoorden. Of een stel nu nadenkt over de financiële gevolgen vóór de scheiding of hoe ze moeten omgaan met financiële winsten en verliezen na de scheiding, Loretta’s nuttige advies kan een gescheiden persoon helpen beslissen of financiële problemen alleen kunnen worden opgelost of dat het vinden van een financieel adviseur voordelig kan zijn. 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen × = 45
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.