Menu

Ga jij scheiden en ben je onzeker over alles? Laat je zelfvertrouwen en kennis groeien!

onzeker over je scheiding?

Dan hebben we voor jou een fantastische dienstverlening ontwikkeld!

Je gaat scheiden

Je bent in een rollercoaster terechtgekomen. Het maakt niet uit of je deze zelf in gang hebt gezet of dat de ander het startsein heeft gegeven, je emoties hebben sowieso de overhand de eerste periode. En terwijl je hele lijf bezig is met verwerken, moeten er ook veel zakelijke beslissingen genomen worden.

Het is logisch dat je in het begin geen overzicht hebt en dat je niet overziet welke beslissingen er allemaal genomen moeten worden. Je bent onzeker over je financiën, je woning, over de kinderen en over een heleboel andere zaken. En je kan niet meer terecht bij je maatje want hij of zij moet eigen beslissingen nemen. Je staat er, voor je gevoel, helemaal alleen voor en dat maakt je heel onzeker…

Er staat iemand náást je

Het scheidingsproces wordt waarschijnlijk begeleid door een mediator of advocaat. Of je doet het zelf samen online.

Als coach zal ik, tijdens het hele proces bij de advocaat of mediator, online náast je staan. We bereiden samen de gesprekken voor en ik geef je tips en tricks. Hierdoor heb je kennis, ben je gesteund en kun je vol vertrouwen jouw input geven voor het convenant. We ontdekken samen welke mogelijkheden je hebt, wat jíj eigenlijk wil en welke volgorde voor jullie het beste is. Doordat je je zekerder voelt, is de kans dat je een goed gezamenlijk convenant op kan (laten) stellen veel groter en dat goed voor jullie allemaal!

Review

Dit is wat een cliënte vond van het traject:

“Ik ben dankbaar dat Elske me heeft ondersteund in het scheidingsproces. 
De scheiding was niet niet mijn keus, ik was er totaal niet op voorbereid. Een scheiding is een emotionele periode, waarbij de zakelijke kant vooral geregeld moet worden. Ik had meer verwacht van de mediator. De rol van de mediator was vooral het begeleiden van het proces, en wij moesten vooral het wiel zelf uitvinden. 
Gelukkig was Elske daar! Ik voelde me vooral in het begin nog wiebelig en onzeker. Daar heeft zij mij zeker gesteund en mij het gevoel gegeven dat het me echt zou lukken.
Op zakelijk gebied, was ik heel blij dat ik op haar terug kon vallen en haar iets voor kon leggen als ik ergens over twijfelde. Heel fijn dat Elske alles na-las en kritisch keek naar het convenant en ouderschapsplan. Het heeft een groot verschil gemaakt, dat er iemand naast mij liep, die alleen mijn belang voor ogen had.
Absoluut een aanrader! Veel dank! “

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat wij jou kunnen helpen?

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


een × 6 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.