Menu

Gescheiden moeder Mirella blogt voor de eerste keer

gescheiden en puberkinderen


gescheiden en puberkinderen
Waar zal ik eens beginnen?
Eerst mezelf maar eens voorstellen aan jullie.
Ik ben Mirella en ben moeder van een puberende meid van 14, een zoon van 12 (ook adhder) en een meid van 6 jaar met een eigen willetje.

Gescheiden

Wat heb ik een moeilijke scheiding achter de rug zeg!
Ik heb mijn toenmalige man uit huis gezet in 2012 na vreemdgaan.
Wat dacht hij wel niet!
Hij wilde het liefst alles onderling regelen zonder het op papier te laten vastzetten.
Nou dacht het niet. Ik dacht hem te kennen ,maar na het vreemdgaan , ga ik hem niet op zijn woord vertrouwen.
Ik heb een omgangsregeling laten vastzetten door de rechter, maar houdt hij zich daaraan?
Echt niet!
Hij wilde in het begin de kinderen vaak zien, maar daar kwam niets van.
Inmiddels ziet hij de kinderen om de week van zaterdag 10 uur tot zondag 19.00 uur.
Met moeite af en toe hoor.

Vaderdag

Vaderdag is voor mij erg dubbel. Ik heb het contact verbroken met mijn vader vorig jaar om mijn eigen redenen.
Voor mij betekent Vaderdag niet veel . Ik zit niet op die dag te wachten hoor.
Vaderdag was voor mijn oudste dochter dit jaar ook geen leuke dag.
Sinds een paar maanden heeft haar vader het contact met haar verbroken.
Zijn reden was dat hij geen oppas is. Wat een reden is dat?????
Ze zat teveel op de bank en ging niet genoeg buiten spelen.
Wat doen puberende meiden van 14 met een telefoon en whats app??
Ja precies whatsappen met haar vriendinnen die ze daar niet ziet.
Dat doet ze hier ook hoor!!!
Ze was zo verdrietig toen de andere 2 kinderen opgehaald werden door vader.
Ze was de hele tijd stil en teruggetrokken.
Wat weet ik wat ze voelde zeg!
Mijn vader vond vroeger mij ook niet meer belangrijk en kwam mij ook niet meer halen.
Dus ik voelde haar pijn.
We zijn samen maar naar mijn moeder gegaan.
Die is vader en moeder voor mij en ben ik zo dankbaar voor.
Er zijn ook wel hele goede vaders hoor!
Daar noem ik Vaderdag , Pappadag.
Die verdienen alle liefde die dag.

Mirella, een creatieve,strijdlustige vrouw die gescheiden is sinds september 2012 na een relatie van bijna 15 jaar, is behalve moeder van 3 kinderen ook op zoek naar een leuke baan. Ze deelt graag haar leuke dingen in het leven, maar ook de strubbelingen die ze tegenkomt met de lezers.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf + = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.