Menu

Gescheiden? Vier het met een scheidingstaart!

scheidingstaart

We  zijn allemaal dol op taart. We verzamelen de lekkerste recepten en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Graag vestigen we nu de aandacht op een nieuw fenomeen: de scheidingstaart!

De wat? De scheidingstaart! In Amerika is het inmiddels een heuse trend: scheiden mag gevierd worden en daar hoort taart bij. Op Pinterest worden er volop ideeën uitgewisseld en voorbeelden verzameld op eigen borden. De ‘divorce cake’ is vaak geïnspireerd op de bruidstaart, maar dan met aangepaste thematiek.

Dit soort taarten worden ook wel ‘vrijheidstaarten’ genoemd, omdat men liever de vrijheid viert dan het einde van het huwelijk. De vele voorbeelden liegen er niet om: banket-bakkers halen alles uit de kast om hun klanten te bekoren:

1. Tijd om te recyclen

scheidingstaart

 2. Probleem opgelost

Gescheiden? Vier het met scheidingstaart.

3. Tot laters!

Scheidingstaart

4. Het thema stilleven

scheidingstaart

5. Letterlijk gescheiden

scheidingstaart

6. R.I.P Huwelijk

scheidingstaart, R.I.P.

7. Tijd om het grofvuil buiten te zetten

scheidingstaart

8. Nog één duwtje in de juiste richting

scheidingstaart

Is het een kwestie van tijd voordat we de eerste scheidingstaarten in Nederland zien? Iets voor jou toevallig?

Bron: Famme.nl door Eva Jansen

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 + = elf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.