Menu

Gescheiden? Vier het met een scheidingstaart!

scheidingstaart

We  zijn allemaal dol op taart. We verzamelen de lekkerste recepten en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Graag vestigen we nu de aandacht op een nieuw fenomeen: de scheidingstaart!

De wat? De scheidingstaart! In Amerika is het inmiddels een heuse trend: scheiden mag gevierd worden en daar hoort taart bij. Op Pinterest worden er volop ideeën uitgewisseld en voorbeelden verzameld op eigen borden. De ‘divorce cake’ is vaak geïnspireerd op de bruidstaart, maar dan met aangepaste thematiek.

Dit soort taarten worden ook wel ‘vrijheidstaarten’ genoemd, omdat men liever de vrijheid viert dan het einde van het huwelijk. De vele voorbeelden liegen er niet om: banket-bakkers halen alles uit de kast om hun klanten te bekoren:

1. Tijd om te recyclen

scheidingstaart

 2. Probleem opgelost

Gescheiden? Vier het met scheidingstaart.

3. Tot laters!

Scheidingstaart

4. Het thema stilleven

scheidingstaart

5. Letterlijk gescheiden

scheidingstaart

6. R.I.P Huwelijk

scheidingstaart, R.I.P.

7. Tijd om het grofvuil buiten te zetten

scheidingstaart

8. Nog één duwtje in de juiste richting

scheidingstaart

Is het een kwestie van tijd voordat we de eerste scheidingstaarten in Nederland zien? Iets voor jou toevallig?

Bron: Famme.nl door Eva Jansen

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − 4 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.