Menu

Heb jij Gouden Tips voor datingsites, Tinder, Netflix and chill?

3 reacties
datingsites, Tinder, Netflix and chill

Vroeg of laat begint het na je scheiding (bij de meesten) weer te kriebelen. Dan krijg je weer zin om een beetje te flirten, een arm om je heen, een serieuze relatie of een avondje Netflix and chill…

Maar hoe pakje dat dan aan?! Een beetje vrijblijvend swipen op Tinder bijvoorbeeld of maak je een profiel aan op één van de vele datingsites (we hebben er hieronder een paar op een rij gezet).

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw ervaringen maar vooral naar jouw Gouden Tips voor iedereen die de eerste stap nog moet gaan zetten! Welke site(s) zou je aanraden? Waar moet je op letten als je online date? Of is Tinder helemaal wel/niet jouw ding?

Laat onder dit bericht (als je wil anoniem) je Gouden Tips achter, alvast bedankt! De leukste tips zullen wij verzamelen in een blog.

Pepper

Pepper, love to date   Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Op Pepper kun je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken, zoeken naar andere Pepper leden en elkaar liken. Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig (6 maanden voor €59,70)

Parship

Bij Parship.nl is de verhouding man-vrouw bijna gelijk waarbij een derde van de leden met succes een partner vindt. Je vindt bij Parship voornamelijk hoog opgeleiden.

Nadat je je gratis hebt aangemeld, kun je in alle rust meer te weten komen over Parship: bekijk jouw partnervoorstellen en neem contact op met passende singles. Ben je enthousiast geworden en wil je gebruik maken van de volledige service? Word dan Premium-lid. Dat kost, afhankelijk van de periode waarvoor je je aanmeldt, ongeveer €40,- per maand. Laat de liefde niet aan toeval over

Relatieplanet

Relatieplanet.nl is dé datingsite voor iedereen. Een datingsite voor jong en oud, voor zowel hoogopgeleide (HBO en WO) als laagopgeleide singles. Kortom online dating voor iedereen. Vergroot je kans op een date met een betaald abonnement. Je hebt al een abonnement voor minder dan 10 euro per maand.

https://lt45.net/c/?si=11898&li=1575582&wi=185489&ws=

E-Matching

e-Matching.nl  De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie vinden. Je kan gebruik maken van een passief lidmaatschap (gratis) en een actief lidmaatschap (6 maanden voor €79,95). Je kan als passief lid wel reageren op berichten maar niet zelf het initiatief nemen tot contact

.

Lexa

Duizenden singles nu online! – Lexa.nl

Lexa.nl organiseert door heel Nederland leuke borrels en activiteiten voor haar leden. Als je lid bent, word je uitgenodigd voor gezellige borrels en leuke activiteiten in jouw eigen omgeving!  Het is een leuke en ongedwongen manier om singles met dezelfde interesses te leren kennen.

Lexa.nl biedt jou de meeste manieren om te daten. Bekijk foto’s en profielen en ontdek de vele opties van de Lexa App. Bij Lexa.nl kun je daten zoals jij dat wilt, op elk moment! Na je gratis membership kun je Full member worden, tegen betaling van ongeveer €15.- per maand, ook weer afhankelijk van de periode dat je je aanmeldt.

REACTIES

Anoniem - 26 okt 2018

Na mijn scheiding de stap gezet in dating land! Proper vond ik een erg leuke site vooral omdat het visueel is i gesteld en je op die manier goed kan zien hoeveel werk er gemaakt wordt van een profiel. Maar mijn grote liefde vond ik toch via Tinder. Heerlijk swipen en afgaan op je eerste indruk. Veel mannen op Tinder reageren inderdaad omdat ze maar een ding willen en dat zeggen ze ook plompverloren rustig in de eerste 3 zinnen dus daar was ik snel klaar mee. Maar bij een was het anders.... heel leuke lieve oprechte gesprekken en interesse over en weer. Op een gegeven moment nummers uitgewisseld en gebeld. Niet veel later gedate en inmiddels alweer 2 jaar super gelukkig met elkaar. Ik denk voor welke dating site je ook gaat overal kan je je droom man vinden maar ook overal heb je mensen die alleen op sex uit zijn. Kies dat wat bij je past en geniet ook gewoon van het online flirten en de gesprekken die ontstaan.

Anoniem - 26 okt 2018

Twee jaar na mijn scheiding langzaam aan begonnen met het ontdekken van een aantal relatie-cq datingsites zoals Parship en Relatieplanet. De relatiesites beloven veel maar ook voor vrij veel geld. Eigenlijk ergerde ik mij voornamelijk aan de omgangsvormen op deze sites. Zo stuur je twee berichten heen en weer en dan hoor je nooit meer iets als je überhaupt al een reactie ontvangt. Persoonlijk met weinig resultaat, wel wat armer maar zonder leuke date. Tinder heb ik echter betere ervaringen mee, vind het een actiever platform. Naast het feit dat je hier ook veel mensen tegen komt die op de duur betaalde datingsites staan. En ja ook hier reageert niet iedereen en de eerste filter die ik toepas is of iemand op zoek is naar een leuke ervaring of openstaat voor een duurzame connectie. Heb interessante chats en/of ontmoetingen gehad via Tinder en soms zelfs een nieuw netwerkcontact of vriendschap aan over gehouden. Dus ik vertoef af en toe een week op Tinder. Om Tinder altijd aan te hebben staan ervaar ik zelf als te onrustig (swipen en reageren) Dus ik besteed dat geld van de relatiesites liever aan andere dingen ?.

Marleen - 15 nov 2018

Mijn Gouden tip? www.dewandeldate.nl Veel prettiger dan samen in een bar of restaurant ongemakkelijk te zitten zijn. En nog betaalbaar ook! Ik heb er mijn lief aan te danken :-)

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 − drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.