Menu

Gratis scheidingscoaching of korting op een alimentatieberekening. 15-9 is Dag van de Scheiding

gratis scheidingscoaching

Vrijdag 15 september is de dag van de Scheiding. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de noodzaak van een goede begeleiding voor partners die gaan scheiden.

En dat ondersteunen wij enorm.

Goede scheiding

Een goede scheiding is mogelijk met behulp van de juiste hulp en begeleiding. Al onze partners zetten zich in voor een goede scheiding. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen expertise.

Onze partners zetten zich ook in voor de Dag van de Scheiding en bieden bijzondere acties aan:

Angele Babeliowsky: Coachingsgesprek van een uur bij deelname aan een moeder & tienerdochter dag

Ben jij de eerste die een moeder & Tienerdochter-dag boekt bij Angèle: dan krijg je als bonus er gratis een uur scheidingscoaching bij!

Merk je dat het contact met je puber-dochter anders wordt vanwege de stressvolle periode waar jij tijdens (of na) je scheiding doorheen gaat? Zoek de verbinding met je dochter op deze moeder & dochter dag.

De eerste die in de week van 15-22/9 een moeder&tienerdochterdag op 21-10 boekt, krijgt als bonus een gratis coachgesprek van 1 uur er bij. Code: ‘dagvandescheiding’

Er zijn nog 3 plekken vrij.

Hierbij de flyer van de volgende moeder&dochterdag.

De Nationale Adviesbalie: korting op een alimentatieberekening

Wil je (samen met je ex-partner) een alimentatieberekening laten maken of ben je op zoek naar een second opinion? Neem contact op met De NAB.

Wij werken samen met Alimentatie Advies Alinde. Enkel aan onze klanten geeft zij deze maand een korting van 5%.

Waarom kiezen voor Alimentatie Advies Alinde?:

 • Deskundigheid
 • Lage kosten
 • Transparantie

Wil je gebruik maken van deze mooie kortingsactie? Neem contact op De NAB en geef aan dat je gebruik wil maken van de kortingsactie bij Alimentatie Advies Alinde.

Half uur gratis scheidingscoaching door Elske

Wil je wat veranderen aan de communicatie met je (ex) partner of wil je wat meer zelfvertrouwen krijgen om het scheidingsproces in te gaan? laat je coachen door een scheidingscoach. Elske staat naast je tijdens het hele traject en geeft je inzicht in bepaalde patronen.

Herken je deze vragen?

 • De ander weet meer van onze financiën
 • Ik verdien minder, hoe ga ik rondkomen?
 • Kan ik in het huis blijven wonen?
 • Wat is de beste manier om het de kinderen te vertellen? De andere ouder wil het meteen doen? Is dat goed?
 • Hoe ga ik deze periode doorkomen? 
 • Hoe ga ik goed communiceren mer de ander? 
 • De ander maakt steeds ruzie. Hoe moet ik reageren? 
 • Ik ben zo verdrietig. Kan ik dit allemaal wel regelen nu? 
 • Ik ben bang voor een vechtscheiding. 

Gún jezelf een coach om je door deze moeilijke periode heen te helpen. Ik help je om zelfvertrouwen en kracht te ontwikkelen zodat je uiteindelijk samen je afspraken kan maken. 

Coaching

Ik kom naast je staan. Door mijn jarenlange ervaring als coach en mediator weet ik waar je doorheen gaat. We bereiden samen je gesprekken bij de mediator of advocaat voor. Wat is voor jou het allerbelangrijkste? Wat is voor de andere ouder het allerbelangrijkste? Welke keuzes moet je maken en op welke gronden maak je die keuzes? Door onze voorbereiding ga je een stuk zelfverzekerder de gesprekken in. Want je bent voorbereid en je weet wat je wil!

Vrijdag 15 september tussen 10.00 uur en 12.30 geef ik gratis een consult van 30 minuten. Je kan een tijdstip inplannen via elske@nieuwestap.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee − = 1
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.