Menu

Download ‘Gelukkig Gescheiden’, de eerste 5 krijgen half uur gratis coaching!

gelukkig gescheiden

Krijg je de opwaartse lijn na je scheiding niet te pakken zoals je zou willen?
Kortom: ben je, als je eerlijk bent, gewoon nog niet echt gelukkig?

Dan is het goede nieuws: Dat is heel normaal. Een tijdje althans. Duurt het langer? Dan is het minder goede nieuws: Je hebt werk te doen!

En daar heb je vast niet direct trek in. Snap ik. Maar met alléén begrip van je situatie, kom je er niet. Het vraagt meer dan dat. Het grote voordeel is wel: je hebt dus wel zélf de sleutel tot je eigen geluk in handen. Niet je ex! Of de situatie.

Yes!

Hoe word je weer gelukkig na je scheiding?

Hoe pak je dat dan aan, weer gelukkig worden na je scheiding?
Het vraagt allereerst om jouw bereidheid.

Je bereidheid om het aan te gaan. Om open en eerlijk naar jezelf te kijken. Ook daar waar het minder fijn is. Waar de pijn zit, het verdriet of de boosheid.

Want het uit de weg gaan van de pijn maakt de scheiding problematisch. Niet de scheiding zelf. Of het gedrag van je ex. En dit soort rottige gevoelens helemaal aangaan is niet zo gemakkelijk. Want mensen zijn van nature allemaal pijnvermijdend, veelal onbewust.

Dus. De grote vraag: Wil je ervan af?
Of blijf je afhankelijk van het gedrag van je ex en de omstandigheden?

En wat is daarop uw antwoord?
Heel eerlijk?
Ja of nee? Of: nu nog niet?

Gelukkig hoeft, wat jij van je ex en de hele situatie vindt, niet weg! Je hoeft niet ‘ok’ te gaan vinden wat er is gebeurd. Sommige dingen die zijn gezegd en gebeurd, waren dat misschien ook gewoon echt niet. Helder. Dat geeft jouw grenzen aan. Inclusief al jouw frustratie daarover. Grrrrr. Kom maar op!

Een klant zei het zo: “Dat ik voor mijn eigen geluk niet langer afhankelijk ben van mijn ex, is onbetaalbaar.”

Wil jij ook jezelf bevrijden van het gedoe van je scheiding?

Dat kan. Je moet er alleen wel wat voor doen.

Half uur gratis coaching!

Stap 1: Download het gratis het werkboek ‘Gelukkig Gescheiden’. De eerste vijf krijgen er een half uur coaching bij cadeau!

Onthou: Wat er is gebeurd, kun je niet veranderen. Wél wat het met je doet.

Warme groet, Leontien

Lees ook de andere blogs van Leontien.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes + = 7
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.