Menu

Het werk van een partneralimentatie fraude expert

2 reacties
partneralimentatie fraude

Mijn favoriete gadget is mijn Full HD blackview dashcam met voor- en achtercamera. Met ingebouwde impact- en bewegingsdetectie functie.

Hij hangt al 3 jaar in mijn auto. Heeft al diverse cruciale beelden vanuit verschillende hoeken voor me opgenomen, die ik niet met mijn handycam zo snel kon vastleggen.

Beste aankoop ooit. Zeker als ik een observatie heb die uren per dag plaats vindt en mijn focus op 1 punt moet hebben.  

Zet ik hem aan, dan ben ik direct Inspector Gadget met al zijn ingebouwde hebbedingetjes in zijn body en heb ik totaal overzicht over de bewegingen die rondom mij plaatsvinden. 

Deze geheime missie van een maand wordt vrijgegeven als de tegenpartij het dossier met tientallen foto’s van het partneralimentatie fraude onderzoek onder ogen krijgt. 

Er zal met verbazing en ongeloof gereageerd worden door de tegenpartij. Zij hebben het nooit in de gaten gehad dat ze zijn geschaduwd door een privé-detective.

Wat als jij er van overtuigd bent dat je ex-partner een nieuwe partner heeft en samenwoont als waren zij gehuwd? Wat als praten niet meer helpt?

Ben jij bereid om de strijd aan te gaan zodat je eindelijk van de partneralimentatie af bent die jij ten onrechte betaalt? Wil jij vrij zijn van de plicht die door de rechter aan jou opgelegd is. Ben jij klaar voor de ontmanteling?

Klik dan op deze link, dan weet je wat ervoor nodig is.

Dutch Detective Agency

REACTIES

Micheal - 21 sep 2020

Beste, Ik betaal graag alimentatie aan mijn dochter rechtstreeks ze is nu 18. Dan heb ik de zekerheid dat ze het ook krijgt. Moet ik dit bespreken met mijn ex waar ik totaal geen contact mee heb. Of kan ik dit met mijn dochter regelen? Ben ik verplicht om het aan mijn ex te betalen/bespreken?

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 22 sep 2020

    Beste Michael, hierbij de reactie van Alimentatiewijzer.nl: Op het moment dat een kind 18 wordt is het de bedoeling dat de alimentatie rechtstreeks naar het kind wordt overgemaakt. De ex is hier dus geen partij meer in. Je kunt hier dus afspraken over maken met jouw dochter. Je kunt meer lezen over alimentatie voor jong-meerderjarigen op deze pagina: https://www.alimentatiewijzer.nl/alimentatie-jongmeerderjarigen.html

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + twee =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.