Menu

Lied voor kinderen van gescheiden ouders van James TW

kinderen gescheiden ouders

Ik hoorde gisteren op de radio een prachtig nummer van James TW: ‘When you love someone’. Hij heeft het nummer geschreven omdat hij zag wat de scheiding deed met een jongetje aan wie hij muziekles gaf. Hij wilde de jongen duidelijk maken dat het soms misschien wel goed is als ouders uit elkaar gaan..

Echt de moeite waard!

Omdat hij zoveel vragen kreeg over de totstandkoming van dit liedje heeft hij ook een video opgenomen om uit te leggen waarom hij dit nummer heeft geschreven.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee − 2 =

Vlog

We hebben continue strijd over de kinderen. Over echt álles! Ik wil echt niet dat hij in mijn huis komt als Lisa weet terug naar mij komt. En ik mag ook niet binnenkomen bij hem. Wat kan ik doen? Roos van Succesvol Scheiden het Gooi vlogt eLees verder > vechtscheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.