Menu

Lied voor kinderen van gescheiden ouders van James TW

kinderen gescheiden ouders

Ik hoorde gisteren op de radio een prachtig nummer van James TW: ‘When you love someone’. Hij heeft het nummer geschreven omdat hij zag wat de scheiding deed met een jongetje aan wie hij muziekles gaf. Hij wilde de jongen duidelijk maken dat het soms misschien wel goed is als ouders uit elkaar gaan..

Echt de moeite waard!

Omdat hij zoveel vragen kreeg over de totstandkoming van dit liedje heeft hij ook een video opgenomen om uit te leggen waarom hij dit nummer heeft geschreven.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


drie × 1 =

Vlog

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie? Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen? Je kinderen lang niet zien? Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel Lees verder > gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk