Menu

Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend. Hoe ga je daar mee om?

4 reacties
Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend.

Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend

Wat nu? Je loopt over van verdriet, woede en onbegrip. Marloes geeft tips:

 

REACTIES

Lk - 30 jul 2019

Het zou mijn vriend niet meer zijn!

Manoniem - 1 aug 2019

En als je vrouw nou voor de tweede keer vreemd gaat eerst in je relatie met een collega dat vergeef je haar en 14 jaar later weer met een collega in je huwelijk, maar je hebt nu twee kinderen. Hoe moet ik mij nu voelen?? Dom, blind of naïef? Of heb je gewoon een te groot hart met te veel liefde voor een persoon wat nu totaal verwoest is vol pijn, onbegrip, verdriet, haat en wraak gevoelens. Hoe ga je daar mee om?

    Ladylouise - 1 aug 2019

    Onrespectvol behandeld. Haar lust was belangrijker dan jouw vertrouwen en jullie liefde. Als je denkt de liefde groot genoeg is kan je er samen aan werken. Dan vooral ook je vrouw bereid zijn te kijken naar wat ze zoekt buiten de relatie. De tedxtalk van Esther Perel geeft dat mooi weer. En anders zou ik je aanraden (ondanks het verdriet om je opgebroken gezin), ga op zoek naar een vrouw die je wel dat respect geeft.

Manoniem - 1 aug 2019

Dat was ook mijn conclusie en die van mij psycholoog. Het trapt je voor de tweede keer in 20 jaar vol naar beneden in veel dingen waar je in geloofde. Excuses zijn 4 maanden later gekomen, maar komen bij mij niet binnen. Er is teveel boosheid en het word alleen maar groter hoe meer communicatie er is m.b.t. de kinderen. Voorlopig niet opzoek naar een andere vrouw ondanks het grote gemis van een gezin en vertrouwd persoon naast je . Eerst de boosheid verwerken, jezelf opbouwen en vooral mijn kinderen niet uit het oog verliezen. Die liefde voor hun is onvoorwaardelijk en mag niet kleiner worden dan de liefde voor een persoon.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ negen = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.