Menu

Je wordt weer gelukkig!

Je wordt weer gelukkig, Eveline Jurry

Afgelopen week is er een heel mooi positief boek over scheiden uitgekomen, “Je wordt weer gelukkig”, geschreven door Eveline Jurry. In haar boek laat Eveline zien dat je positief uit je scheiding kunt komen. Dat je leven er uiteindelijk weer sterker en onafhankelijker uit kan zien, hoe heftig deze periode ook is. Eveline: “Een scheiding is bijzonder ingrijpend. Voor jezelf, voor je kinderen, familie en vrienden. ‘Positief scheiden’ zijn twee woorden die totaal met elkaar in tegenspraak lijken te zijn. Toch kán het en het boek laat zien hoe je dat doet: positief en gelukkig uit een van de heftigste en vaak ook ongelukkigste periodes van je leven komen”. Het boek geeft je overzicht, inzicht en direct advies; oftewel een goede houvast als je je toekomst weer moet opbouwen en je verleden een plaats moet geven. Het maakt niet uit in welke fase van de scheiding je zit, je kan op elk moment instappen.

Je wordt weer gelukkig is het eerste handboek dat zich richt op het dagelijkse functioneren in de periode rond je scheiding. Het laat zien wat er precies met je gebeurt, welke problemen je tegenkomt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Eveline Jurry ontwikkelde een unieke methode om je op een positieve manier door je scheiding heen te helpen. Stap voor stap legt ze met behulp van herkenbare voorbeelden op een heldere manier uit wat je wel of juist niet moet doen om weer gelukkig te worden.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen + = 11
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.