Menu

Langeafstandsrelatie? Zo kunnen jullie toch intiem zijn

Langeafstandsrelatie? Zo kunnen jullie toch intiem zijn

Een langeafstandsrelatie kan geweldig zijn, maar het kan ook slopend zijn. Als jullie echt gek op elkaar zijn, willen jullie alleen maar bij elkaar zijn. Door de grote onderlinge afstand is dit helaas niet mogelijk, waardoor je op zoek naar alternatieven moet gaan. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven om toch intiem te zijn.

Facetimen

Eén van de beste alternatieven is om regelmatig met elkaar te Facetimen. Het is heerlijk om elkaar te zien, maar ook om elkaars stem te horen. Bovendien is het op deze manier mogelijk om elkaars non verbale communicatie goed ‘af te lezen’. Dergelijke communicatie is mogelijk nóg belangrijker dan verbale communicatie.

Kan een relatie alleen maar op FaceTime teren? Nee, dat is uiteraard niet het geval. Het is echter wel een prima hulpmiddel om op een leuke manier in contact te blijven. En om met elkaar intiem te zijn.

Koop seksspeeltjes voor elkaar

Een andere optie die je hebt, is om seksspeeltjes voor elkaar te kopen. Zo kun je voor je mannelijke partner een kunstvagina kopen. Je partner komt hiermee alsnog aan z’n trekken, terwijl je weet dat hij aan jou denkt. Dat is wel een geruststellende gedachte, niet waar?

Spreekt een dergelijk seksspeeltje je niet helemaal aan? Je hebt gelukkig uit talloze seksspeeltjes de keuze. Je kunt ook voor bijvoorbeeld een ballstretcher kiezen. Met seksspeeltjes breng je de intimiteit binnen een relatie in ieder geval naar een hoog niveau. Zélfs in een langeafstandsrelatie.

Verras elkaar

Het kan nooit kwaad om elkaar op een leuke manier te verrassen. Dit kun je op een uitbundige manier doen, maar je kunt het ook op een vrij kleine manier doen. Juist de kleinere verrassingen vallen in ieder geval bij veel mensen in de smaak.

Aan wat voor kleine verrassingen je dan kunt denken? Stuur bijvoorbeeld een handgeschreven kaart naar je partner op. Zo’n kaart is vaak veel leuker om te ontvangen dan een simpel Whatsapp bericht. Een ander voorbeeld is een bosje bloemen; dankzij de vele bloemenwebshops is het een fluitje van een cent om een bosje bloemen bij je partner te laten bezorgen.

Maak tijd voor elkaar vrij

In een normale relatie is het al lastig om tijd voor elkaar vrij te maken. In een langeafstandsrelatie is dit al helemaal lastig, zéker als er ook nog sprake van een tijdsverschil is. Het advies is daarom om echt tijd voor elkaar vrij te maken. Spreek bijvoorbeeld vaste tijdstippen af waarop jullie met elkaar FaceTimen. Jullie weten dan beide dat jullie op dat moment niks anders kunnen/moeten plannen.

En praten jullie gezellig met elkaar? Richt je dan echt op het gesprek en je partner. Dit komt het gesprek en de intimiteit alleen maar ten goede.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 4
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.