Menu

Lieve Nieuwe Stappers, laatste blog Karijn

geluk

Dit wordt mijn laatste schrijven voor Nieuwe Stap. Twee jaar lang heb ik mijn hersenspinsels op papier gezet. Mijn verdriet, pijn, boosheid en overwinningen gedeeld. Mijn stappen vooruit, pijnlijke stappen, voorzichtige stappen en nieuwe stappen. Het was een proces en dat is klaar. De scheiding zal altijd deel van me blijven, maar definieert me niet meer. Een mooi moment dus om hier een punt te zetten.

Afgelopen maand was het drie jaar geleden dat de scheiding een feit werd, die ochtend werd ik wakker in de armen van mijn lief. Gelukkiger dan ik in jaren geweest ben. Een nieuw hoofdstuk. Eentje dat ik waarschijnlijk ook af en toe aan papier zal toevertrouwen, maar niet meer met de wereld zal delen. Een hoofdstuk dat ik ga leven in het hier en nu, met de mensen om me heen waar ik van hou. Een hoofdstuk dat ik iedereen toewens.

Dank je wel voor het lezen en al jullie lieve hartverwarmende reacties.

Het ga jullie goed en als dat nog niet zo voelt, het komt goed…echt.

X Karijn

 

Lieve Karijn, heel erg bedankt dat je de afgelopen 2 jaar je verhaal met ons hebt willen delen! We gaan je missen, maar vinden het geweldig dat je scheiding jou niet meer ‘definieert’. We wensen je een ontzettend gelukkig nieuw hoofdstuk. Liefs Elske en Annelies

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 5 = zeven
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Soms is je relatie 37 graden, dat is mooi. Soms ligt de temperatuur ver onder 0. Dat is nog geen reden om uit elkaar te gaan. Het is wel belangrijk om in balans te blijven. Sta je samen of alleen open voor de relatiethermometer? Bekijk de vlog van Marloes! Marloesvdheuvel.nl 06 15528303 info@marloesvdheuvel.nl Bekijk ook Lees verder > relatiethermometer
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.