Menu

Met de KernAanpak in 6 weken naar een gezamenlijke beslissing

Kernaanpak

Ontdek in 6 weken hoe je gezamenlijk tot een beslissing kunt komen bij relatieproblemen, of dit nu herstel van de relatie is of een gezonde scheiding. Het programma biedt begeleiding voor stellen en ouders, met individuele en gezamenlijke sessies om de juiste aanpak op maat te maken. De focus ligt op het doorbreken van vastgelopen patronen voor een rustig en gezamenlijk besluit.

Roos Boer legt in deze vlog haar unieke aanpak uit. Bekijk ook de andereĀ blogs en vlogs van Roos.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ negen = 11
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Vreemdgaan veroorzaakt heftige emoties bij zowel de bedrogene als de vreemdganger en heeft invloed op het hele sociale systeem. Het focussen op de schuldige is een valkuil en het is essentieel om door het rouwproces te gaan zonder vast te blijven zitten in de schuldvraag. Individuele coaching is belangrijk, maar een gezamenlijk proces is ook Lees verder > vreemdgaan verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.