Menu

Met de SAM App actief aan de slag met je relatie!

aan de slag met je relatie

Je relatie en alles wat hiermee te maken heeft, is natuurlijk van invloed op hoe je je voelt. Als dit lekker loopt, zit je vaak beter in je vel. Investeren in je relatie geeft meer levensgeluk. Als je relatie stukloopt is dat natuurlijk pijnlijk. Ook op dit gebied is het fijn tips en oefeningen te krijgen, die je helpen hier goed doorheen te komen.

De SAM App speelt hierop in en brengt op een toegankelijke manier professionele kennis beschikbaar op je mobiel of tablet. Als Resolve scheidingsmediators werken wij dan ook graag mee aan de SAM App en delen informatie op het gebied van relaties en scheiding.

Hoe krijg je meer levensgeluk met de SAM App?

n Je krijgt gratis en betaalde tips, challenges en activiteiten aangeboden van professionele coaches en therapeuten. De vorm is aantrekkelijk en interactief en gewoon te doen via je mobiele telefoon of tablet.

Hoe werkt het?

Bij SAM hoef je het niet alleen te doen, maar doe je het samen. Het 4 stappenplan bij SAM:

  1. Inzicht: je levensgeluk wordt bepaald door 6 belangrijke thema’s: persoonlijke groei, gezondheid, familie/ vrienden, financiën, relatie en werk/carrière. SAM brengt samen met jou in kaart hoe het ervoor staat. Zo kun je in één oogopslag zien waar winst valt te behalen en wat het resultaat is van je inspanning.
  2. Stel je doelen: om je situatie te veranderen of behouden is het nodig om te weten wat je wil. Daarom word je geholpen bij het stellen van je doel(en) om je richting de gewenste situatie te brengen.
  3. Krijg unieke tips en oefeningen: met je nieuwe inzicht kun je direct aan de slag. Op jouw persoonlijke tijdlijn wordt namelijk alles aangeboden wat je nodig hebt om in balans te komen: tips, challenges, workshops, trainingen & video’s. Niemand anders kan de informatie op je tijdlijn zien.
  4. Professionele ondersteuning: de inhoud van de App is voor 100% afkomstig van professionele coaches en therapeuten. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek of coaching op maat, kun je gemakkelijk contact met hen opnemen vanuit de app. Oftewel: SAM biedt altijd een vangnet!

SAM gelooft in haar aanbod en wil het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Er worden dan ook contacten gelegd met werkgevers om de SAM App beschikbaar te stellen voor werknemers. Doordat je op elk moment met professionele oefeningen aan de slag kan, bevordert dit je creativiteit en vitaliteit, ook op je werk.

Wat biedt Resolve op de SAM App?

Wij bieden op de SAM App een aantal gratis challenges aan, zoals:

  • Loopt jouw relatie nog lekker?Als de eerste verliefdheidsfase voorbij is, krijgt elke relatie te maken met de realiteit. Jullie zijn nu eenmaal anders en de kunst is elkaar te blijven vinden als er problemen op jullie pad komen. Deze challenge helpt je de 4 grootste gevaren aan te pakken. We delen 4 tips met je, die je kunt toepassen om het weer leuker met elkaar te krijgen.
  • Help wij gaan uit elkaar – welke hulp past bij ons? De beslissing is genomen, jullie gaan uit elkaar. Dit is natuurlijk pijnlijk. Je bent met andere intenties de relatie ingegaan en je had gehoopt op een fijn leven samen. Je leven staat op zijn kop en toch moeten er ook dingen worden geregeld. Je hebt wellicht samen kinderen of samen een huis. Je kunt je afvragen of je hulp nodig hebt en vooral ook welke hulp bij jullie past. Deze challenge helpt je met een aantal stellingen duidelijk te maken of er hulp nodig is én welke hulp dan bij jou het beste past. Ook krijg je meer inzicht in de voor- en nadelen van de hulp die er is.
  • Hoe zit het met jullie verlangens in de relatie? Hoe verschillend we allemaal ook zijn, er zijn een aantal verlangens of behoeftes die ieder mens heeft, zoals erkenning, of vertrouwen, of liefde. Deze verlangens of behoeftes hoop je te vinden in jezelf en in je liefdesrelatie. Op het moment dat daar geen ruimte of onvoldoende invulling aan gegeven wordt, dan is er werk aan de winkel, voor jezelf en/of met elkaar. Deze challenge helpt jou en jullie je hiervan bewust te worden.

Meer over de SAM App.

De Resolve challenges worden aangeboden onder het thema relatie. Ook kun je ons vinden bij ‘vind een professional’ en ga dan naar Resolve Scheidingsbemiddeling. Bij onze Feed staan de challenges.

De Resolve mediators bieden persoonlijke en praktische hulp bij scheiden.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 × drie =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.