Menu

Museum of Broken Relationships

1 reactie
Museum of broken relationships

Wat een prachtig idee, een museum vol voorwerpen die mensen hebben ingeleverd na een verbroken relatie. Een herinnering aan een fijne tijd of een herinnering aan een bitter einde. Alsof je met het inleveren van dat éne voorwerp symbolisch een periode afsluit. We hebben op ons forum een pagina ingeruimd voor ons eigen Museum.  Wat is goed voor jou om hier achter te laten? Waaraan heb je juist mooie herinneringen die je met ons wil delen of wat wil je juist heel graag achterlaten. zodat het geen onderdeel meer uitmaakt van je leven?

Er zijn in het echte Museum of Broken Relationships hele mooie voorbeelden:

Zoals bijvoorbeeld de tuinkabouter die hij naar de auto van haar nieuwe vriend gooide of de te kleine onderbroek van hem die zij in het begin van de relatie droeg.

onderbroek

 

Het Museum of Broken Relationships is een reizende expositie, die inmiddels 15 landen heeft aangedaan.

Wat zou jij achterlaten in het museum, laat het ons weten op het forum, als je wilt met foto en toelichting.

www.brokenships.com

REACTIES

Lida - 2 mrt 2017

Een glazen koekjespot. Na mijn scheiding was er eindelijk geld om koekjes te kopen, na 10 jaar nog steeds hét symbool van de aanvang naar een betere tijd.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 3 = zes

Vlog

Vreemdgaan is heel pijnlijk voor de bedrogen partner, voor jullie kinderen en jullie omgeving. Hoe kun je ondanks alle emoties toch verder als ouders? Kijk mijn vlog hierover. Wil je meer weten? Bel me op 06 – 53.41.41.66 voor een gratis gesprek. groetjes, Yvonne Life en scheidingscoach bij jezelfvoorelkaar.nl Vind je deze vlog waardevol? Doe Lees verder > vreemdgaan en scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.