Menu

Museum of Broken Relationships

2 reacties
museum of broken relationships

Wat een prachtig idee, een museum vol voorwerpen die mensen hebben ingeleverd na een verbroken relatie. Een herinnering aan een fijne tijd of een herinnering aan een bitter einde. Alsof je met het inleveren van dat éne voorwerp symbolisch een periode afsluit. We hebben op ons forum een pagina ingeruimd voor ons eigen Museum.  Wat is goed voor jou om hier achter te laten? Waaraan heb je juist mooie herinneringen die je met ons wil delen of wat wil je juist heel graag achterlaten. zodat het geen onderdeel meer uitmaakt van je leven?

Er zijn in het echte Museum of Broken Relationships hele mooie voorbeelden:

Zoals bijvoorbeeld de tuinkabouter die hij naar de auto van haar nieuwe vriend gooide of de te kleine onderbroek van hem die zij in het begin van de relatie droeg.

onderbroek

Wat zou jij achterlaten in het museum, laat het ons weten op het forum, als je wilt met foto en toelichting.

www.brokenships.com

REACTIES

Lida - 2 mrt 2017

Een glazen koekjespot. Na mijn scheiding was er eindelijk geld om koekjes te kopen, na 10 jaar nog steeds hét symbool van de aanvang naar een betere tijd.

Didi - 1 feb 2024

Is het museum goed beveiligd? Dan laat ik er graag de vader van mijn kinderen achter! Toonbeeld van overspel, leugens, mishandeling en bedrog. Pas er maar goed op! Ik hoef hem nooit meer terug!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee × = 4
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.