Menu

Nieuwsoverzicht van je ex, alles op Facebook

Alles op Facebook

Gezelligheid

Gisteravond was ik met vrienden en mijn gezin uit eten in een restaurant in Kralingen. Voor wie Kralingen niet kent, het is een wijk in Rotterdam met over het algemeen hoogopgeleide, zelfredzame en goed verdiende mensen die genieten van het leven. 

En genieten doen ze zeker. Het restaurant waar we waren is een gezellig eetcafé waarbij lekker gekookt wordt. Lekker Rotterdams ouwehoerend binnenkomen om daarna te kiezen uit een ruime kaart. 

De gasten die aanwezig waren zijn oud ministers, burgemeester en andere gepensioneerde die regelmatige aan tafel schuiven om de eerlijke seizoensproducten te verorberen. 

Binnen werden er gedempte gesprekken met een Kralingse air gevoerd over politiek, wijn en eten.

Alles op Facebook

Het tafel gezelschap bestond uit 4 puberkinderen en 4 jongvolwassen. Onze drankjes werden zonder haast door de oprecht vriendelijke gastheer op tafel gezet. Mijn vriendin vroeg aan de gastheer of er een foto van ons gemaakt kon worden. Nadat ze de mooiste foto heeft uitgezocht heeft ze ons allemaal getagd en ingecheckt bij Facebook en de foto op Facebook geplaatst dat we bij het eetcafé aan het eten en drinken waren. Mijn vriendin plaatst alles op Facebook. Haar profiel staat open en kan door iedereen gezien worden. Haar statusupdates, persoonlijke info, vrienden, foto’s, tags, locaties waar en met wie ze geweest is en de vindikleuks.

Zelf hou ik er niet van om elke persoonlijke activiteit op Facebook te vermelden. Waar of met wie ik ga eten, inchecken bij de sportschool, of wanneer ik een rondje heb hardgelopen. Nee, ik doe er niet aan mee en ik heb er eerlijk gezegd ook een hekel aan als iemand me op facebook tagt. Maar voor deze gezellige avond heb ik een uitzondering gemaakt. 

Social media kan ook handig zijn

Toch is social media een verdomd handig medium wanneer je een vermoeden hebt dat je ex-partner een nieuwe relatie is aangegaan en je ten onrechte partneralimentatie betaalt. Het geeft een kijkje in haar privéleven. Heeft ze een foto gedeeld van haar nieuwe liefde of een filmpje gemaakt van het uitlaten van de hond met haar nieuwe vlam? Het kan behoorlijke gevolgen hebben voor je ex-vrouw als zij partneralimentatie van je krijgt. 

Kijk eens op Facebook, Twitter en of bekijk het Instagram profiel van je ex-partner. Zo’n foto met een nieuwe liefde kan het begin zijn om geen partneralimentatie te betalen! 

Laat je me het weten of je iets gevonden hebt door hieronder te reageren?

Enne… staat je profiel nog open voor iedereen?

Wil je een flink aantal tips wat jij kan doen om van je partneralimentatie af te komen wanneer je ex-partner een nieuwe relatie is aangegaan?

Klik dan op  DEZE LINK. voor een gratis situatie bespreking dan vertel ik je precies wat jij kan doen. 

Wie weet spreek ik je snel!

Groeten Raimondo Semprevivo

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie × 8 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.