Menu

Woensdag 11 november online shoppen tijdens Singlesday!

singles day

 Aanstaande woensdag 11 november is het alweer tijd voor Singlesday. Op deze bijzondere dag vieren we het vrijgezellenleven. Singlesday is in 1993 bedacht door een aantal Chinese studenten die van mening waren dat er een tegenhanger van Valentijnsdag nodig was. Inmiddels is dit spektakel uitgegroeid tot een wereldwijde online koopjesdag. Je profiteert als single van gigantische hoge kortingen. Op www.singlesday.nl is te zien welke winkels deelnemen. Check het vandaag nog en doe er je voordeel mee! 

Boek een weekend weg of vakantie 

Vrijwel alle producten en diensten komen op 11-11 in de aanbieding. Van horloges tot luchtjes en van sportkleding tot reizen. Ook de weekendjes weg, wintersporten, zonvakanties en verre reizen op www.singlereizen.nl komen in de aanbieding. Als single is het heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Met het grootste aanbod singlereizen en groepsreizen voor 20+ 30+ 40+ 50+ én 60+ zit jouw ideale vakantie er zeker bij. Zin in een nieuw avontuur? Boek dan je singlereis op 11-11-2020 op www.singlereizen.nl 

Unieke vakantie voor alleenstaande ouders 

Ben je een gescheiden ouder? Via www.eenoudervakantiegids.nl vind je de leukste vakanties en reizen voor eenouders. Van weekendjes weg tot avontuurlijke vakanties en van kampeer- tot zonvakanties. Tijdens deze vakanties geniet je zelf volop, terwijl je kinderen zich optimaal vermaken met leeftijdsgenootjes. Zo heb je ook echt even tijd voor jezelf. Zij blij en jij ook! 

Toename van singles en alleenstaande ouders

Langzaam groeit het aantal singles en alleenstaande ouders in Nederland. De verwachting is dat dit de komende jaren blijft stijgen. Het reizen als single of als single met kids wordt almaar populairder. Probeer het zelf eens. En bij twijfels kies je gewoon voor een weekendje weg. Een toegankelijke manier om te ervaren of het bij je past. 

Oprichter van de website Rineke van Doorn 

Rineke van Doorn is oprichter van www.singlesday.nl. Als eigenaar van www.singlereizen.nl en www.eenoudervakantiegids.nl zet zij zich dagelijks in voor singles en alleenstaande ouders. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en laat geen kans onbenut. Daarom is ze ook dit initiatief gestart. Zo kan jij als single of alleenstaande ouder op 11-11-2020 heerlijk online shoppen tegen de laagste prijzen via www.singlesday.nl

Wij wensen je namens ons team enorm veel online shopplezier!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


negen − = 1
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.