Menu

Oud en Nieuw met singles in Boedapest

single vakantie boedapest

Wil je dit jaar écht eens iets anders met Oud en Nieuw? Het oude jaar helemaal afsluiten en vol goede moed aan het nieuwe jaar beginnen?  Ga dan eens uit je comfort zone en verwen jezelf met een reis naar Boedapest! Met andere singles in een bruisende stad beginnen aan 2018. Dat klinkt niet verkeerd….

singlereis oud en nieuw

Estivant.nl organiseert voor jou de meest verrassende Oud en Nieuw ooit!

Oud en nieuw met singles

Ooit geweten waar de stad Boedapest z’n naam aan te danken heeft? Aan de ene kant van de Donau ligt het stadsdeel Boeda, de ander kant heet – goed geraden Pest. Via elf bruggen kun je van de ene kant van de stad naar de andere. Elk van de delen heeft een duidelijk eigen sfeer. Onthoud maar dat Boeda vooral de bezienswaardigheden van de stad telt, terwijl Pest meer het uitgaanscentrum is.

Er tussenin stroomt de Donau, een pracht van een rivier. Plan in ieder geval een bezoek in aan het Margaretha-eiland, middenin de rivier. Je kunt er de sensatie ondergaan van een openluchtzwembad hartje winter: badderend in de warmwaterbronnen met water van dertig graden! Vergeet daarom je zwemkleding niet in te pakken!

In Boedapest is veel te zien. De overdekte markt is een belevenis, het Parlementsgebouw aan de Donau is zelfs historisch. Kun je je voorstellen dat het bij oplevering in 1902 het grootste gebouw van de wereld was? Ook de binnenkant is indrukwekkend. Shopping addict? Je struikelt in Boedapest nog net niet over de vele retrowinkeltjes. En het vuurwerk hoef je met Oud & Nieuw niet te missen. Ook die traditie kennen ze in Hongarije, al gaat er voor iets minder miljoenen de lucht in. Als je rond de klok van twaalf uur op het Vörösmartyplein, het Oktogonplein of het Eiffel plein bent, dan beleef je in ieder geval een temperamentvol Oud & Nieuw!

Lijkt je dit iets? Boek dan snel via Estivant.nl

Reisgegevens

• 8-20 singles
• Gelijk m/v verdeling (indien mogelijk)
• Vijf overnachtingen in een modern 4-sterrenhotel
• Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
• Inclusief diner op oudejaarsavond
• Vrijdag 29 december t/m woensdag 3 januari
• Vliegreis met Transavia

singlereis boedapest

Laat je ons weten hoe het geweest is?

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee × 5 =

Vlog

We hebben continue strijd over de kinderen. Over echt álles! Ik wil echt niet dat hij in mijn huis komt als Lisa weet terug naar mij komt. En ik mag ook niet binnenkomen bij hem. Wat kan ik doen? Roos van Succesvol Scheiden het Gooi vlogt eLees verder > vechtscheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.