Menu

Gezellig! Een singlereis met Kerst en oud en nieuw

singlereis kerst en oud en nieuw

De  Sint is alweer in het land dus het komt steeds dichterbij: de feestdagen. Hoe ga jij ze doorbrengen dit jaar? Ieder jaar opnieuw is het “een ding”.  Wie heeft wanneer de kinderen en juist met de feestdagen mis je je oude gezin het meest.

Om een positieve flow te creëren voor jezelf is het tijd voor wat actie! Bedenk voor jezelf wanneer je wat leuks zou willen doen. Singlereis met kerst of oud en nieuw?

Estivant heeft veel verschillende reizen met de feestdagen.

single vakantie kerst

 

Het ultieme kerstgevoel in Berlijn

Berlijn: historisch en hip tegelijk. Want tegenwoordig is Berlijn niet alleen de stad met een indrukwekkende geschiedenis, maar ook de stad van de trendy clubs en leuke eettentjes. De beste tijd om deze wereldstad te bezoeken is december. Berlijn verandert dan in dé kerststad bij uitstek!

Het 4-sterrenhotel (met sauna!) ligt in de wijk Charlottenburg. Vergeet Parijs en Milaan, want shoppen doe je hier! De Kürfürstendamm, door locals ook wel Ku’damm genoemd, is de bekendste winkelstraat van Berlijn en ligt om de hoek van ons hotel. Het centrum met populaire bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor, Alexanderplatz en het museumeiland bereik je vanaf hier ook gemakkelijk. Het perfecte vertrekpunt dus om alle gezichten van Berlijn te ontdekken! Het Art Hotel is een designhotel dat helemaal past in de setting. We verkennen de stad op de fiets en brengen natuurlijk ook een bezoek aan de kerstmarkt op de Gendarmenmarkt. Dat belooft een mooie kerst te worden!

Wil je meer informatie? Kijk snel verder op Estivant.nl

Er worden met de kerst meer reizen georganiseerd door Estivant.

Kijk eens wat je leuk vindt: naar Düsseldorf, Valencia of Antwerpen. Of lekker op de lange latten naar Italië of Oostenrijk.

single reis oud en nieuw

Een “hygge” Oud en nieuw in het altijd gezellige Kopenhagen

Een citytrip om 2019 goed in te luiden!

Is Kopenhagen voor jou zo’n stad waar je ooit nog graag een keer naartoe wilt? Tip: doe het met oud en nieuw! Het wordt een fantastische jaarwisseling in een van de meest gastvrije steden die je kent. Vriendelijke mensen, geweldige sfeer, kleurrijk en trendy publiek. En Kopenhagen is niet alleen maar gezellig, het is ook de stad van Deens design. Van pretpark Tivoli. Van vuurwerkshows waarvan je dacht dat ‘we’ dat alleen maar in Nederland konden. En nog veel meer. Ga je mee, Kopenhagen ontdekken met z’n allen? ‘t Is maar een uurtje vliegen!

Oud en nieuw bij de Denen is: feest met al je vrienden in de binnenstad. Ze komen bijeen op tal van plaatsen en in restaurants. Om middernacht telt iedereen net als bij ons af. En een typisch Deens gebruik is om het nieuwe jaar met een sprongetje te beginnen. Houd je van vuurwerk? Kopenhagen is een aanrader. In Tivoli, het amusementspark in het midden van de Deense hoofdstad, vindt tussen 26 en 30 december het vuurwerkfestival plaats. Elke avond is er een professionele vuurwerkshow. De Denen zelf houden op oudejaarsavond genoeg pijlen achter de hand om de hemel boven het land te verlichten.

Wil je meer info over deze leuke singlereis met oud en nieuw?

Estivant heeft nog meer singlereizen met oud en nieuw voor jullie georganiseerd.

Ga je boeken? Laat het ons weten en wellicht zijn er meer bezoekers van nieuwestap.nl die zin hebben om mee te gaan!

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − = 3
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.