Menu

Singlereis met de feestdagen

single reis feestdagen

De bloggers schrijven er al over: de feestdagen. Hoe ga jij ze doorbrengen dit jaar? Ieder jaar opnieuw is het “een ding”. Wie heeft wanneer de kinderen en juist met de feestdagen mis je je oude gezin het meest.

Daarom hebben we nu een alternatief voor jullie:

Lekker met kerst naar de zon in Marokko…. of met oud en nieuw een stedentrip naar Barcelona! Een single reis met de feestdagen dus. Hoe klinkt dat?

We hebben zelf wel zin in een reis naar Marokko dus die kerstreis lichten we eruit maar Kras Kerst- en nieuwjaarsreizen geeft heel veel mogelijkheden voor single reizen met kerst en oud en nieuw.

Single Kerstreis Marokko

single reis kerst
Single kerstreis Marokko

Als alternatief voor een traditionele kerst in Nederland kun je kiezen voor een kerst in het mooie Marokko. Je reist met een kleine groep alleenstaanden van max 30 personen en er is Nederlands sprekende reisleiding aanwezig.

Je vertrekt op 23 december vanuit Amsterdam en op zondag 1 januari kom je weer thuis

De betoverende stad Marrakech is het beginpunt van deze bijzondere reis door het sprookjesachtige Zuid-Marokkaanse landschap. Vruchtbare oases vol dadelpalmen, het machtige Atlasgebergte, authentieke uit leem opgetrokken berberdorpjes en versterkte kasbah’s wisselen elkaar af. En dan de zandduinen van de onmetelijke Sahara-woestijn, die we op een wel heel bijzondere manier zullen beleven. Wie écht eens wat anders wil, zit met deze reis helemaal goed.

Meer info? Kras Singles aanbiedingen

Óf je plant een stedentrip met oud en nieuw!

Singlevakantie met oud en nieuw. 3 dagen naar het bruisende Barcelona!

Singlereis met de feestdagen

Oud en Nieuw in Barcelona!

Of je nu van Spanje houdt of niet, Barcelona wil iedereen een keer in zijn leven gezien hebben. De fantastische ligging aan zee, de sierlijke bouwwerken van Antoni Gaudí, het bruisende uitgaansleven en niet te vergeten, heerlijke tapas om je vingers bij af te likken… Dat maakt Barcelona nou zo bijzonder! Tijdens deze citytrip ontdek je niet alleen deze wereldstad, maar leer je ook nog eens een gezellige groep singles kennen. Wij laten je op de fiets de bekende hoogtepunten zien, maar brengen je ook naar plekjes waar alleen maar locals komen. Alles vanuit een hele centrale plek in de stad, namelijk een perfect 4-sterrenhotel in de populaire wijk Eixample.

Het belooft een bijzondere jaarwisseling te worden in Barcelona. Bij de fonteinen op de Montjuic (je weet wel, die Olympische berg bij de haven) ben je toeschouwer van een indrukwekkend spektakel van muziek, licht en vuurwerk. Ook niet verkeerd: in Barcelona is het rond de jaarwisseling gemiddeld nog zo’n 15 graden Celsius. Misschien gaat die nieuwjaarsduik er hier dan toch een keer van komen…
Kijk snel voor deze spetterende reis

n er zijn natuurlijk nog andere Single vakanties met de feestdagen!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 4 = twee
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.