Menu

Speciale aanbieding retreat Ibiza!

retreat scheiden Ibiza

Break Up Club is een platform voor moedige moeders die in één van de meest heftigste life changing rollercoasters van hun leven zitten, namelijk een scheiding met de vader van hun kinderen.

Break Up Club is voor moedige moeders die dit proces op een bewuste, liefdevolle en ‘nieuwetijdse’ manier aan willen gaan. Voor zichzelf, voor hun kinderen en ja, ook voor de vader van hun kinderen.

Break Up Club is voor moedige moeders die bereid zijn om oude pijn en angsten die in dit proces naar boven komen te trotseren. Die vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen willen ontrafelen, om zo hun eigen power terug te vinden.

Break Up Club is voor moedige moeders die dit proces als een ultieme kans zien om te risen, like a Phoenix from the ashes…

Dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is, kan ik enkel beamen. Voor wie midden in het proces zit is het bijna onmogelijk te geloven dat je ooit dit punt bereikt. Ik heb ervaren dat het écht kan!

Een intens proces vol rouw en verdriet

Mijn naam is Maud, ik ben moeder en woon sinds 2017 met mijn gezin op Ibiza. Ondanks dat het leek op ‘living the dream’ kreeg ik destijds steeds meer last van angsten en depressies. Als vanzelf belandde ik op het bewustwordingspad en vele spirituele sessies en ceremonies volgden.

Een scheiding met de vader van mijn kinderen bleek onoverkomelijk. Een intens proces vol rouw en verdriet volgde. Maar juist door dat allemaal aan te gaan, vond ik uiteindelijk weer mijn eigen kracht en kreeg ik innerlijke rust, vrijheid, onvoorwaardelijke liefde, happy kids én een fijne relatie met hun vader ervoor terug.

Ik gun dit iedereen.

Break Up Club Retreat Ibiza

Sindsdien komen er steeds meer vrouwen op mijn pad in dezelfde situatie, die ik als ervaringsdeskundige ben gaan ondersteunen. Zo ontstond Break Up Club.

Van 25 t/m 30 november a.s zal het eerste Break Up Club Retreat op IBIZA plaatsvinden.

Met een tribe van maximaal 7 ‘brave moms’ komen wij samen onder de Spaanse nazomerzon om onszelf te bevrijden van alles wat ons niet langer dient.

Dit kun je verwachten:

  • 5 nachten/ 6 dagen verblijf in luxe villa met grote tuin, pool, yogadek, midden in de natuur
  • Privé slaapverblijf
  • 5 minuten loopafstand van het strand
  • Een abundance aan biologische, vegetarische maaltijden & healthy snacks door privé chef
  • Intensieve 1:1 begeleiding van verschillende professionals
  • Groepssessies door de allerbeste deskundigen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, coaching, healing en empowerment (o.a. yoga/ meditatie/ breathwork/ cacao/ women circles)
  • Voldoende vrije tijd
  • Prijs va € 1.650 per persoon
  • pick up & drop off airport indien gewenst
  • (Vliegticket is exclusief, maar goedkope rechtstreekste vluchten vanuit NL zijn beschikbaar)

Ben jij ook een ‘brave mom’ en voel jij de call om onze tribe te komen versterken?!

Speciale aanbieding voor lezers Nieuwe Stap

Er zijn nog een paar laatste plekjes beschikbaar en speciaal voor lezers van Nieuwe Stap die nu JA voelen en deze deep dive aandurven, bied ik rondom de retreat 3 gratis coaching sessies aan (60 min/t.w.v. € 100 per stuk)

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze gratis coachingssessies die gekoppeld zijn aan de retreat, stuur mij dan vóór 4 oktober aanstaande een bericht via welcometobreakupclub@gmail.com of Instagram

Wil je kennismaken of meer informatie aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Liefs Maud

…Let’s carry eachother home…

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 1 = drie
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.