Menu

Tips tegen liefdesverdriet en een terugblik van Sofie

2 reacties
liefdesverdriet

Sofie heeft afgelopen anderhalf jaar op Nieuwe Stap gevlogd over haar echtscheiding. In deze vlog blikt zij terug en geeft zij een aantal tips tegen liefdesverdriet.

REACTIES

tine - 18 mei 2017

Zo herkenbaar, sta nog in het begin na scheiding. Zou willen dat ik al een jaar verder stond. Ik krijg terug hoop. Bedankt Sofie

Yvonne - 20 mei 2017

Bedankt voor je laatste 20sec waarin je in 1 klap de tranen in mn ogen liet springen door wat je zei over vertrouwen bebben in jezelf je sterker bent dan je ooit gedacht hebt en t goed komt. Ik zit nu 6 mnd in vdchtscheiding waar fysiek en verbaal geweld okk naar de kids niet mis was. Ik tel de dgn af tot ik mn nieuwe stek kan inrichten met de kids en weer kan gaan bouwen aan onze droom die ik lang niet meer heb durven dromen. Komende week paseert onze trouwdag de revu. Daar zie ik als n berg tegenop. Hopelijk kom ik dan op slimme afleidingen.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 32
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.