Menu

Tips tegen liefdesverdriet en een terugblik van Sofie

2 reacties
liefdesverdriet

Sofie heeft afgelopen anderhalf jaar op Nieuwe Stap gevlogd over haar echtscheiding. In deze vlog blikt zij terug en geeft zij een aantal tips tegen liefdesverdriet.

REACTIES

tine - 18 mei 2017

Zo herkenbaar, sta nog in het begin na scheiding. Zou willen dat ik al een jaar verder stond. Ik krijg terug hoop. Bedankt Sofie

Yvonne - 20 mei 2017

Bedankt voor je laatste 20sec waarin je in 1 klap de tranen in mn ogen liet springen door wat je zei over vertrouwen bebben in jezelf je sterker bent dan je ooit gedacht hebt en t goed komt. Ik zit nu 6 mnd in vdchtscheiding waar fysiek en verbaal geweld okk naar de kids niet mis was. Ik tel de dgn af tot ik mn nieuwe stek kan inrichten met de kids en weer kan gaan bouwen aan onze droom die ik lang niet meer heb durven dromen. Komende week paseert onze trouwdag de revu. Daar zie ik als n berg tegenop. Hopelijk kom ik dan op slimme afleidingen.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 9 = vijftien

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.