Menu

Oproep voor papa’s: Help andere vaders in scheiding!  

2 reacties
vaders in scheiding

Ben je een gescheiden vader en heb jij goed advies voor andere vaders? Family Factory hoort graag je verhaal.

Elk huwelijk en elke scheiding is uniek. Zoveel verhalen en ervaringen kunnen een inspiratie vormen voor ouders die op dit moment een scheiding meemaken. Heb jij als gescheiden vader een positieve ervaring of praktische tip waar andere vaders in scheiding inspiratie uit kunnen halen?

Onze partners van De Family Factory (Platform Scheiden Zonder Schade) maken een inspiratieboekje met ervaringen van gescheiden ouders voor scheidende ouders. Vaders en moeders vertellen hoe zij hun kinderen hebben gesteund tijdens de scheiding – zodat andere ouders die uit elkaar gaan weten hoe zij er voor hun kinderen kunnen zijn. Het boekje wordt na de zomer gratis verspreid in alle Nederlandse gemeenten.

Voor dit boekje is vooral nog behoefte  aan de ervaringsverhalen van vaders. Heb jij voor andere vaders in scheiding een gouden tip of inspirerende ervaring en heb je een paar minuten tijd om (eventueel anoniem) die op te schrijven?

Ga dan even naar: Family Factory/Scheiden Zonder Schade. Je helpt er andere papa’s in scheiding mee!

REACTIES

Michel - 1 jul 2019

Als je je kind of kinderen om het weekend hebt , ga dan niet overcompenseren . Ga niet ineens van alles met ze ondernemen naar bijvoorbeeld pretparken , dierentuin , bioscoop etc..... want je wil niet dat ze komen omdat papa altijd leuke dingen met ze doet , maar gewoon omdat ze het leuk vinden om naar papa toe te gaan .

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 2 jul 2019

    Hi Michel, dank voor je reactie! Het zou heel fijn zijn als je ook het formulier onder de link zou willen invullen. Dan help je er nog veel meer vaders mee... Thnx!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 × vier =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.