Menu

Vindt je ex dat je een slechte ouder bent?

2 reacties
vindt je ex dat je een slechte ouder bent?

Vliegen de verwijten je om de oren omdat je ex vindt dat je geen goede, verantwoordelijke ouder bent?

Roos legt in deze video uit wat er dan gebeurt en hoe je dan het beste kan reageren.

Lees ook onze blog over 13 tips voor gescheiden ouders

REACTIES

Bart - 14 dec 2019

Wat gebeurt er nou dan en hoe los je dit op? Er wordt alleen maar verteld welke verwijten er worden gemaakt, maar niet wát er gebeurd, hoe dit komt en hoe je hier op kunt reageren. De tekst onder video suggereert van wel.

    Roos - 16 dec 2019

    Hoi Bart, dankjewel voor je reactie. Wat er gebeurt is dat de verwijten komen door de gevoelens die onder de opmerkingen zitten. Dus het gaat niet om de verwijten maar, zoals ik al vertel in de video, het gaat over "waarom" iemand zo reageert. Waar zit de diepe pijn, angst of een andere emotie? Als je die vraag kan beantwoorden kan je je reactie daarop aanpassen. En zal de communicatie direct veranderen en zullen de verwijten stoppen. De diepe emotie van de andere ouder is voor iedere scheiding weer anders, vandaar dat ik niet algemeen kan zeggen hoe je zou kunnen reageren. Als je wil kijk ik samen met jou naar wat er in jouw situatie nodig is. Als je open staat voor een gratis oriënterend gesprek laat het me weten. Met hartelijke groet, Roos Boer. roos@succesvolscheidenhetgooi.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 + zes =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.