Menu

Wat kan je doen als je vermoedt dat je onterecht partneralimentatie betaalt?

2 reacties
onterecht partneralimentatie

Gisteren liep ik rond dinertijd in Utrecht door een flinke storm naar een restaurant. 

Basta Cosi in Utrecht is een Italiaans restaurant. Deze tent staat erom bekend dat ze houtgestookte oven pizza’s serveren, die buonissimo zijn. 

Tijdens mijn observatie zag ik dat subject en haar nieuwe partner hier naar binnen waren gegaan.

Toen ik binnenkwam, zag ik ze samen aan een rond tafeltje zitten. De tafel was gedekt met een rood en wit geruite tafelkleed. Op tafel stond een fles met Aqua Panna water, waterglazen en 2 wijnglazen die gevuld zijn met een rood vinotje. 

Ze keken in de menukaart. En ze slurpten aan de rode wijn.

Een maand ben ik dit stel aan het observeren en ik wilde me niet laten zien tijdens het onderzoek en zocht een tafeltje waar ik ze kon zien maar zij mij niet.  

Nu is het opletten geblazen, zei ik tegen mezelf. Het zijn belangrijke momenten als ze intiem zijn voor het opbouwen van het dossier. Bonuspunten.

De ober kwam aan hun tafel en nam de bestelling op en hij nam de menukaarten mee.

De man pakte de hand van de vrouw en gaf haar een zoen op haar hand. Zij giechelde verlegen. 

Om zo min mogelijk op te vallen, bestel ik een pizza en een rood wijntje. Hey…..It’s a shitty job, but someone’s gotta do it.

Bewijsmateriaal

Het is mijn werk om een inkijkje in de levens van andere mensen te krijgen en dit vast te leggen. Sommige vinden dit spannend, exciting, bizar, te onthullend of creepy.

Mijn cliënt wil af van de honderden euro’s partneralimentatie die hij maandelijks netjes aan zijn ex-vrouw betaalt en dat nog 8 jaar. Terwijl ze daar géén recht meer op heeft omdat ze samenwoont met een nieuwe vriend als waren zij gehuwd.

Aan mij de taak om met bewijsmateriaal te komen.

Onterechte partneralimentatie

Zodra zijn ex-vrouw de allesomvattende onderzoeksrapportage onder ogen krijgt, zal ze dit met groot ongeloof bekijken en nooit geweten hebben dat ze is geschaduwd. Ook zal de rechter wel moeten inzien dat de ex-partner onterecht partneralimentatie heeft ontvangen.

Ben jij er ook van overtuigd dat je onterecht partneralimentatie betaalt, omdat je ex samenwoont met iemand anders? En ontkent je ex dit of is er geen gesprek mogelijk?

Dan heb jij ook de mogelijkheid om mijn hulp in te schakelen. 

Ik lanceer deze maand een exclusief 2 maanden partneralimentatie onderzoek voor mannen die minimaal 600 euro per maand partneralimentatie betalen. 

Waarom deze groep Invitation Only is?

Tot voor kort deed ik alleen voor mannen een partneralimentatie onderzoek wanneer ze meer dan 2000 euro per maand betaalden aan hun ex. Meer dan 20 cliënten hebben door mij een partneralimentatie onderzoek uit laten voeren. Deze mannen bleken allemaal ten onrechte partneralimentatie te betalen en zijn daar nu mee gestopt:-).

Ik wil deze en andere mannen die minder partneralimentatie betalen ook de gelegenheid geven om van hun, ten onrechte betaalde, partneralimentatie af te komen.

Daarom heb ik besloten om deze mannen ook te helpen. Mannen die er helemaal klaar mee zijn om partneralimentatie betalen als hun ex-vrouw samenwoont met een nieuwe partner. Omdat ik weet dat het vaak om een groot financieel belang gaat, om het wegnemen van irritatie, om het brengen van rust en financiële vrijheid.
Mannen die durven door te pakken en voor zichzelf durven te kiezen.

Dat type 🙂 Daar heb ik wat mee.

Heb jij het sterke vermoeden dat je ten onrechte partneralimentatie betaalt? Klik dan op deze link. Dan bespreken we je persoonlijke situatie en kijken we of dit partneralimentatie onderzoek iets voor jou is.  

Dutch Detective Agency

REACTIES

Denise Kentie - 28 feb 2020

Beste detectives, Goed werk! Geldt jullie aanbod ook voor vrouwen, die partneralimentatie betalen? Dat zijn er beduidend minder, maar verdienen en zeker. Op welke criteria onderzoeken jullie? Wanneer wordt de samenwoning bewezen geacht? Mijn ervaring is dat veel mensen denken dat ze niet samenwonen, als ze niet op hetzelfde adres zijn ingeschreven. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen.

Raimondo Semprevivo - 29 feb 2020

Dankjewel voor het compliment, Denise! Onze doelgroep zijn heren, uiteraard helpen wij ook dames. Het klopt dat de meeste ex-partners denken veilig te zijn qua samenwonen als ze beiden elders staan ingeschreven. Vaak houden ze de eigen woning aan en wonen ze op één adres of wisselen ze af. In mijn rechtsgeldige rapportage wordt naast het samenwonen de affectieve duurzame relatie en een gemeenschappelijke huishouding vastgelegd. Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw persoonlijke situatie en naar wat wij voor je kunnen betekenen? Dan nodig ik je van harte uit voor een GRATIS INZICHTSESSIE. In deze inzichtsessie krijg je een eerlijk advies en word je duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast bekijken we samen waar je nu staat en wat een plan van aanpak kan zijn. De inzichtsessie kan je vinden op deze link. https://nieuwestap.nl/etalage/de-partneralimentatie-fraude-expert/

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 + = zestien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.