Menu

Welkom op ons Scheiden Forum, word gratis lid!

scheiden forum

Wil je jouw ervaringen delen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten? Of wil je lezen hoe anderen hun scheiding doorstaan? Word dan gratis lid van onze community.

Scheiden Forum

Wij communiceren met elkaar op het Forum. Het Scheiden Forum is onderverdeeld in verschillende fora, zoals bijvoorbeeld: Nieuwe Stap Café, Het Voorstelhoekje, Museum of Broken Relationships, Je Kind en tal van andere fora. Jij kan zelf ook een onderwerp starten.

Profiel

Je kan je profiel zo beperkt houden, of zo uitgebreid maken, als je zelf wilt. Een gebruikersnaam volstaat, je emailadres wordt niet zichtbaar. Maar je kan er ook voor kiezen om foto´s te uploaden en meer informatie te delen met andere leden.

Wil jij gastheer of gastvrouw worden?

De community groeit gestaag en mensen delen steeds vaker hun verhalen met elkaar. Dat is mooi, want dat is ook precies het doel van de community, je sores delen en steun vinden bij elkaar. Maar wij denken dat de community meer kan bieden. Wij zijn op zoek naar iemand (of meerdere mensen) die als ‘gastvrouw of gastheer’ onderwerpen aan de orde stelt en mensen triggert om hun ervaringen te delen. We willen graag dat de community een prettige plek is, die je helpt de moeilijke periode rond je scheiding door te komen, en waar je graag terugkomt om ook weer anderen te helpen hun scheiding door te komen.

Wie biedt zich aan? Je kan een mailtje sturen naar info@nieuwestap.nl 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven − 4 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Ik voel me zo schuldig! Moet ik dan maar terug naar mijn ex? Voor mijn kind? Hoe maak je de juiste keuzes? Het verwerken van je scheiding, écht voelen dat je boos bent, écht voelen dat je verdrietig bent, is essentieel om in de toekomst de juiste keuzes te kunnen maken. Marloesvdheuvel.nl 06 15528303 info@marloesvdheuvel.nl Lees verder > schuldig over scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.