Menu

Moderator gezocht voor ons gratis Scheiden Forum!

scheiden forum

De afgelopen jaren is Eline gastvrouw geweest van ons gratis Scheiden Forum. Zij heeft mensen welkom geheten, zo nu en dan advies gegeven op basis van haar eigen ervaringen en van het forum een prettige plek gemaakt. Daar zijn wij haar heel dankbaar voor. Het was tijd voor Eline om de scheiding achter zich te laten en door te gaan met haar leven.

Nu zijn wij dus op zoek naar iemand (of meerdere mensen) die als ‘gastvrouw of gastheer’ mensen zich welkom laat voelen op het forum. Die soms onderwerpen aan de orde stelt en mensen uitnodigt om hun ervaringen te delen.

Het forum is een veilige online omgeving, waar mensen bij elkaar komen die ervaringen met elkaar delen, elkaar adviseren, ondersteunen en elkaar erkenning geven. Een plek die je helpt de moeilijke periode rond je scheiding door te komen en waar je graag terugkomt om ook weer anderen te helpen hun scheiding door te komen.

Wie biedt zich aan? Je kan een mailtje sturen naar info@nieuwestap.nl 

Lid worden?

Ken jij het Scheiden Forum nog niet? Wil je jouw ervaringen delen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten? Of wil je lezen hoe anderen hun scheiding doorstaan? Word dan gratis lid van ons Scheiden Forum.

Het Scheiden Forum is onderverdeeld in verschillende fora, zoals bijvoorbeeld: Het Voorstelhoekje, Ontmoeten gescheiden mannen en vrouwen, Vechtscheiding, Gescheiden maar nog steeds ellende, Scheiden na je 65ste en tal van andere fora. Jij kan zelf ook een onderwerp starten.

Profiel

Je kan een anoniem profiel aanmaken en dit zo beperkt houden, of zo uitgebreid maken, als je zelf wilt. Een gebruikersnaam volstaat, je emailadres wordt niet zichtbaar. Maar je kan er ook voor kiezen om foto´’s te uploaden en meer informatie te delen met andere leden.

Wil jij in contact komen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten? Meld je dan gewoon vrijblijvend aan!

Scheiden Forum

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× vier = 24
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.