Menu

Wil jij kans maken op korting op een heerlijke Moeder & Dochterdag? Speciaal om te connecten met je puberdochter.

moeder dochter dag na je scheiding

Moeder & Dochter dag

Heb jij na een stressvolle periode door jullie scheiding behoefte aan een fijne quality dag met je tienerdochter, lees dan verder en kijk hoe je in aanmerking kunt komen voor een voordeelticket.

Op zondag 16 april organiseren we de eerste moeder & dochter dag van 2023.  Op een nieuwe, mooie en landelijke locatie op de Veluwe dit keer.
We hebben een mooi programma samengesteld voor jullie.

Waarom een moeder & dochter dag?

Omdat dat gewoon leuk is, is dan mijn eerste reactie. Maar het gaat verder dan dit. De laatste jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van dit verlangen om deze dagen te organiseren.

De relatie tussen moeders en kinderen is een hele essentiële relatie. Weinig relaties in ons leven laten een zodanige indruk achter op ons als de relatie met onze eerste liefde ‘onze moeder’. Zowel je lichamelijke als psychologische ontwikkeling wordt sterk door je moeder en je relatie met je moeder beïnvloed. Als moeder heb je een sterke invloed op de emotionele en relationele ontwikkeling van je kind. Zeker in de puberteit speel je nog een grote rol. En vaders, ook jullie hebben uiteraard een belangrijke rol, daar kom ik een volgende keer op terug.

Contact met je puber

In de periode van de puberteit is het onderhouden van contact met je puber best een klus. Je puber heeft als ontwikkelingstaak om zich los te maken, zijn eigen identiteit te ontwikkelen en op eigen benen te gaan staan. Vrienden worden de belangrijkste peers voor je kind. Voor jou als ouder de taak om gepast los te gaan laten. Voelt af en toe als een grote uitdaging met de verantwoordelijkheid die we voor onze kinderen voelen. Kortom dat kan door alle veranderingen die er zijn, best een uitdagende fase zijn.

Daarnaast vraagt het leven ook veel andere zaken van ons, zijn we druk met werk, (mantel)zorgen, sociale leven, hebben we stress, moeten we veel en worden we voortdurend getriggerd.
En er dan (emotioneel) voor je kind zijn kan een uitdaging zijn.

Dus hoe fijn is het dan om een dagje helemaal voor jullie tweëen te hebben, uit te loggen, in te zoomen bij elkaar, te landen en niets te moeten. Jezelf faciliteren in verbinding met jezelf en verbinding met je dochter.

Wat maakt verbinding zo belangrijk?

Door verbonden te zijn, voel je je gezien en geliefd, voel je bestaansrecht, de belangrijkste basis voor een gezonde persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij kans maken op korting?

Wil jij meedoen met je tienerdochter en kans maken op een 2 halen 1 betalen ticket en je niet €150 maar € 75 voor 2 personen (inclusief lunch) betaalt?

Schrijf dan uiterlijk 3-4-2023 aan info@nieuwestap.nl waarom jij vindt dat jullie met zijn tweetjes in aanmerking komen voor deze geweldige Moeder&Dochter dag. Geef daarbij ook je voorkeursdag aan. 

Wij selecteren 3 moeders. Zit je er niet bij kun je je gewoon inschrijven.

Welke data?

Je kunt op 1 van de volgende data deelnemen:

16 april

14 mei

11 juni

En voor iedere dag mag Nieuwestap.nl  1 voordelige ticket weggeven.

Wil je meer informatie over deze heerlijke moeder & dochter dag?

Kijk hier voor meer info over deze dag.

We hopen jullie te ontmoeten.

Harte groet,

Angèle Babeliowsky

| Coaching | Training | FamilieOpstellingen |

www.angelebabeliowsky.nl

Lees ook de andere blogs van Angèle.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 − = een
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.