Menu

Wil jij quality time met je dochter? We geven 3 moeder/dochter retreats weg

16 reacties
winactie moeder dochter dag

Angèle Babeliowsky scheidings- en puber coach en begeleider van retraites geeft 3 x 1 day retreat voor moeder-dochter weg!!!! 

VAN € 249,= voor € 0 

Hoe kom je hier voor in aanmerking?

 • Wil jij als moeder graag een heerlijke quality dag met je puberdochter beleven?
 • Heb je tijd op 7-5-2022?
 • Schrijf dan UITERLIJK DINSDAG 26-42022 onder deze blog waarom jij vindt dat je samen met je dochter (12-18 jaar) voor deze geweldige dag in aanmerking komt.
 • Wij maken de winnaars op 2 mei bekend.

Wat vragen wij:

 • Toestemming dat we enkele foto’s en filmpje maken;
 • Een review te schrijven;
 • En vooral te genieten van deze heerlijke dag.

Uiteraard kunnen er aan dit aanbod geen rechten worden ontleend

Informatie:

Waarom deze dag?

Als je een stressvolle scheiding en periode achter de rug hebt of er nog midden inzit kan dat enorm veel invloed op jezelf en het contact en de verbinding met je kind hebben.

Merk je dat je kind zich van je afkeert of echt veel last van de scheiding heeft of hunkert naar jouw aandacht? of merk je dat je kind je triggert, je spiegelt. Of merk je dat jullie door de intensieve tijd er even niet voor elkaar konden zijn maar daar wel heel erg naar verlangen.

Door de vele retraites die ik zelf heb gedaan weet ik dat het doen van een retraite in de natuur veel rust, ontspanning, verzachting en contact brengt. En gewoon heel fijn is!

Even weg uit de dagelijkse hectiek of stress, even afstand, even uitloggen van socials, whatsapp, netflix. En alleen met elkaar bent.

 • Wil je als moeder even quality time met je dochter 12-18 jaar en voel je verlangen om jullie contact in de spotlight te zetten?
 • Wil tijd voor jezelf en voor jullie samen?
 • Wil je in een gelijkgestemde, kleine groep zijn?
 • Wil je  na alle heftige scheidingsperikelen en hulpverlening even luchtig, licht en een fijne dag?

Boek dan deze ouder-kind retraite dag.

Wat  gaan we doen?

Op een prachtige rustige locatie in de natuur midden in NL zullen we creatief en in de natuur bezig gaan.

Wat doen we?

 • moeder-dochter yoga (geen ervaring noodzakelijk) en massages
 • we maken moodboards
 • we doen stiltewandelingen en voeren gesprekken
 • we doen speelse oefeningen en chillen
 • en we laten ons verwennen met een heerlijke lunch

Wat levert dat jullie op?

 • verbinding met jezelf en je dochter
 • rust, op adem komen
 • harmonie
 • plezier
 • vertrouwen in de toekomst
 • verzachting
 • een heerlijke dag
 • dat je nog wijzer terugkomt

Als moeder van 2 kinderen, scheidingscoach, gezins-en kindercoach, kinderyogadocent en puber expert, creëert Angèle met haar enorme grote hart voor jou de mogelijkheid om even uit te zoomen, te ontspannen, tools en handvatten te krijgen, om van hart tot hart te connecten. Het wordt een fantastische dag. Haar lieve vriendin en yogadocent Carien verzorgt de geweldige ouder-kind yoga.

Voel jij nu YES dit wil ik met mijn kind!!

De eerste voor 2022 staat gepland op:

Wil je niet wachten op de winactie en zeker weten dat je terecht kan? Stuur Angèle dan een email: angele@angelebabeliowsky.nl

Komt deze datum niet uit plaats dan plaatst ze je gegevens graag op een lijst voor de volgende.

Kijk voor haar hele aanbod op : www.angelebabeliowsky.nl

REACTIES

Peter - 23 apr 2022

Ik gun, als vader, mijn drie dochters wel zoiets met hun moeder…

Saskia van Barneveld - 23 apr 2022

Hallo Angèle en collega’s, mijn dochter en ik zouden heel graag bij de moeder/dochterdag willen zijn! We hebben elkaar afgelopen jaar bijzonder weinig gezien, laat staan tijd met en voor elkaar gehad; mn 14-jarige bouwt haar eigen leven natuurlijk op, maar ik heb daarnaast ook moeten revalideren van een heftig auto ongeluk. Inmiddels worden de eerste stappen weer gezet, binnen- en buitenshuis. We zijn er nog niet, maar mn dochter vindt het iedere keer weer geweldig om te zien dat het steeds beter gaat. Zij zit zelf niet lekker in haar vel - ik vraag me steeds af wat ik nog kan doen om haar te helpen. Ik denk dat een dergelijke dag heel positief bij kan dragen aan hoe we weer samen verder kunnen gaan 😊 Hartelijke groet, Saskia.

Pluisje - 23 apr 2022

Door heel wat (verloren) jaren van tumult, onrust en verdriet is de relatie met dochter niet optimaal. Dit zou een geweldige boost zijn voor ons beide en een stap naar verbetering van onze band.

Kiki Hermus - 23 apr 2022

Nog middenin het scheidingsproces met alle bijkomende onduidelijkheid over de toekomst, waar mijn middelste dochter best last van heeft. Deze dag zou goed bij haar passen, heel gevoelig meisje wat echt de tijd nodig heeft om tot rust te komen en zich veilig genoeg te voelen om zich te uiten. Mooie kans dus om dit te winnen en samen met haar te doen.

Sanne Koenen - 23 apr 2022

Beste Angèle, Wat lijkt me het geweldig om samen met mijn bijna 14 jarige dochter Dinah te mogen genieten van een dagje samen optrekken en leuke dingen te doen met elkaar. Iets waar we na een intensieve en turbulente tijd allebei echt van zouden kunnen genieten. Even een dagje echte aandacht voor elkaar en kunnen ontspannen. Wauw als ik haar hiermee eens zou kunnen verrassen! Sanne

Sanne Koenen - 23 apr 2022

Beste Angèle, Wat lijkt het me geweldig om deze dag samen met mijn bijna 14 jarige dochter Dinah mee te mogen maken! Weer eens echt een dag kunnen genieten, samen leuke dingen doen en quality-tijd voor elkaar.. Iets wat we na een intensieve en turbulente periode waar we met elkaar doorheen zijn gegaan, echt wel kunnen gebruiken. Een dagje volledige aandacht voor elkaar en lekker even ontspannen..Wauw als ik haar hiermee eens zou kunnen verrassen...

Sabine - 23 apr 2022

Lieve Angele, Ik zou het onze dochter Nova van bijna 13 jaar enorm gunnen. Net zoals voor alle kinderen die de scheidingsboodschap ontvangen was het voor haar en haar zusje enorm verdrietig. Hun veilige thuishaven en gezellige gezin was ineens niet meer. Na een relatie van 22,5 jaar waren hun vader en ik al twee jaar de verbinding kwijt en uit elkaar gegroeid. En hij werd verliefd op een jongere vrouw met peuterts.Voor allemaal een bittere pil om te slikken en te accepteren. Niet iets wat je voor ogen hebt als ouders waarin je je kinderen wil omringen met liefde en een veilige wereld voor ze wil scheppen. Gelukkig hadden we een goede kindercoach en lieve familie en vrienden die ons en dochters steunden. Nu zit ze in de brugklas en bewandelt haar pad. Een gevoelig meisje, met een hart van goud, soms onzeker, boos en verdrietig. Liefst zou ze teruggaan in de tijd.Een nieuw huis wat na bijna een jaar als thuis voelt. Haar keuze om voor haar rust te kiezen voor een woonplek bij mij deed haar vader veel verdriet. Gelukkig worden er onder begeleiding coach stappen gezet. Ik gun haar deze dag vol ontspanning, creativiteit en verbinding en gun het alle kinderen. Een betere wereld begint tenslotte bij onze kinderen. Wens alle ouders veel kracht en liefde toe op hun pad. Warme groet, Sabine

Cock - 23 apr 2022

Ohh dit zouden mijn 2! Dochters en ik zo goed kunnen gebruiken nu. Alleen zijn ze in tweede week meivakantie en die dag dus net op vakantie met papa. Ik duim voor andere mogelijkheid, wat zouden we daar van opknappen x3. Zou er bijna om smeken🙃👼maar weet dat niet enige ben die hiernaar snakt..

Sabine - 23 apr 2022

Lieve Angele, Ik gun dit mijn beiden dochters, maar het meest onze oudste. Een gevoelige, kwetsbare tiener met het hart op de juiste plek. Kon je onschuldige kinderen maar het verdriet van een scheiding besparen. Het ongeloof, de boosheid en het verdriet. Zo plotseling in hun ogen spatte hun gezin uit elkaar. Hun vader en ik waren helaas de laatste jaren de verbinding kwijt. En dan ineens een ander. Na hartzeer, loslaten, kindercoach, oudercoaching, verhuizing kwam er iets meer rust. Ik wens mijn tiener toe dat ze weer onbezonnen in het leven mag staan en als kinderrechten deskundige en moeder wens ik dat alle kinderen toe. Een dag doorbrengen met aandacht, zelfliefde en verbinding. Geweldig dat je dit doet. Warme groet

Anuschka - 23 apr 2022

Ik wil mijn lieve vriendin Odette Schaminee hier zo graag voor opgeven. Zij heeft heel veel meegemaakt en 2 prachtige dochters die ze weinig ziet. Echt jullie zouden haar zo ontzettend blij maken hiermee😎

Tjits - 23 apr 2022

Ook wij,ik en mijn dochter van 15, hebben behoefte aan een moeder-dochter dagje. Waarom? Sophie is van ver gekomen, na de scheiding zat ze, net als mijn andere 2 dochters, in een 50/50 omgang, maar dat werkte niet voor haar. Ze heeft er 2 jaar over gedaan om dmv een brief haar vader duidelijk te maken dat ze volledig bij mij wilde wonen, zodat ze minder wisselingen en meer rust kreeg. Maar zo loyaal is deze meid. Ondertussen hadden we corona, etc. Ze glipte me bijna door de vingers. Ikzelf zat thuis met een burnout. Kortom tijd voor een quality time dagje samen. 😃

Mariëlle - 23 apr 2022

Lieve Angele 😇 Graag wil ik deze moeder/dochterdag beleven met mijn dochter van net 12... Ze heeft sinds december geen geur en smaak meer en het kost haar heel veel moeite om te eten. Plus; Na vele moeilijke jaren door de medische beperking van haar vader waardoor hij genoeg aan zichzelf had , zijn we nu best moe gestreden en toe aan een nieuw begin van Rust en Verbinding met onszelf en met Elkaar... Dankbare groet van Mariëlle & Yermi 🌻

Anja - 24 apr 2022

Gewoon een heerlijk dagje uit met mijn schatje van 12. Aan het veranderen van meisje naar puber/vrouw, daar past zo'n verwendag bij. Na een bewogen jaar krabbelen we samen op, zo'n cadeautje houd de mindset op genieten!

Mirjam - 25 apr 2022

Ik zou dit heerlijk vinden om te doen met mijn dochter van 13 na een hele zware scheidingsperiode van twee jaar. M’n dochter is volop aan het puberen en heeft last van een loyaliteitsconflict en loopt vast op school. Financieel is het zwaar dus dit is helaas niet te betalen voor mij.

Mieke - 26 apr 2022

Ohh ja. Dit is echt iets voor mijn oudste dochter. Als 15 jarige en oudste van 6 kinderen heeft ze véél te véél meegekregen dan de moeilijke scheiding. Vader wil geen contact met haar ( gelukkig wel met andere kinderen). En dan middenin de puberteit. Is momenteel heel moeilijk om goed contact met haar te houden Ben vaak bang dat ze de verkeerde keuzes maakt (vrienden, liegen, roken etc). Dit zou ons zo helpen.

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 27 apr 2022

Lieve Kiki, Sabine en Mirjam, Proficiat! Jullie zijn de winnaars van deze heerlijke dag: Quality time met je dochter! Angèle zal contact met jullie opnemen voor de details.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 − = een
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.