Menu

Als slachtoffer van ouderverstoting maakte Frances deze rap

verstoten moeder

Deze verstoten ouder, Frances rapt :

Mensen 

Ze komen, ze gaan
Zo is het leven, ons bestaan ✨

Wat ik niet kan begrijpen
Waarom ga Je steeds over lijken ❄️

Figuurlijk gesproken
Maar toch gebroken ⚔️

Ben jij jouw pijn kwijt 
Als jij die ander continue iets verwijt ? 💨

Keek je naar jezelf
Telde je tot elf…❓

Voordat je de ander een mes in de rug steekt🔪
En jouw vriendschap en liefde faket🤡🤥

Voel je je nu goed ? 🎉
Te zien wat je de ander aandoet😪

Geloof je de leugens van anderen 🤫
Zij willen niet veranderen 😈

Jaloezie, woede, afgunst, wrok, haat
Is geen liefde… is energie die vergaat 🥀

Noem het narcisme
Sadisme 
Psychopathie 
Sociopathie🤒

Wat voor stempel, diagnose, label, sticker, hokje, vakje, laatje,
Dit doe je niet! 
Hij/zij was ooit je “ maatje” 👫👭👬

Zoveel leugens zoveel pijn 
Verklaar voor jezelf waarom deze mensen nog in je leven zijn❓

We moeten ons eigen pad bewandelen 
Los van hen, en onszelf lief behandelen 💛

Stop de energie in jou
Hou van jou✨💛✨

Dan kun je opnieuw beginnen 
Er is nog veel te winnen ☀️☀️☀️

Voor alle slachtoffers van domestic violence / narcistisch misbruik / ex partner geweld 🙏🏼

Voor alle verstoten ouders 
Er rust heel wat op jullie schouders 😓😘

Frances: Op 2 april 2016 werd haar leven als donderslag bij heldere hemel bruusk omgegooid. Haar kinderen werden ontvoerd door hun vader, die zich met kinderen verschanste op diverse plekken om er zeker van te zijn dat hij zijn psychologische oorlogvoering kon voortzetten. De mindgames gingen door, maar zonder kinderen. Hij bespeelde diverse instanties, later jeugdzorg, en komt er tot op de dag van vandaag mee weg. Frances blogt om awareness te creeëren voor de Complexe Scheiding (vechtscheiding) met ouderverstoting/ouderonthechting. Zo’n ernstige vorm van ouderverstoting (ouderonthechting) dat de kinderen niet meer weten wie hun echte mama is. In het Amerikaans is dit bekend onder PAS (Parental Alienation Syndrome) Kinderen zitten in een spagaat, een loyaliteitsconflict. Dit kan elke ouder overkomen. Binnen 1 dag. Net als Frances….van 5 naar 1…in 1 dag.

Lees ook andere blogs van Frances

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + = vier
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.