Menu

Dat jij het bent, gedicht van I-Pat

opnieuw verliefd

Hij heeft nooit om je hand gevraagd.
Ben je daar achteraf niet blij mee?
Nu wacht je tot ik het ga doen.
Maar jij weet hoe mijn eerste huwelijk af is gelopen.
Toch hebben we allebei geen plannen om te vertrekken.
Maar ook dat heb ik eerder gehoord.

Ik vroeg je laatst om mijn angsten weg te nemen en bij me te blijven.
Al mijn zintuigen komen tot leven, zodra jij om mij heen bent.
Ik ga nooit meer weg, omdat jij de enige bent.
De ware liefde vind je maar één keer en nu weet ik zeker dat jij het bent.

Al mijn vrienden zien hoe gelukkig jij mij maakt.
Jij bent de enige en allerbeste.

Je zoekt mijn hand in het donker en voelt ‘m onder het dekbed om je heen.
Je ogen zoeken de mijne en je lach doet me smelten.
Dingen om ons heen zullen veranderen, maar samen zullen we alles doorstaan.

Toen jij mij aantrof was ik half dronken en verdwaald.
Ik zocht de weg naar huis en ik luisterde naar droevige liedjes.
Ik miste mijn kinderen.
Waar het allemaal is misgegaan heb ik mij lang afgevraagd.
Maar nu zing ik weer over de liefde.

Nu ben ik echt thuis en ik zal er nooit meer weggaan.
Jij bent het!

I-Pat: Vader van twee kinderen, regio Rotterdam, analoge man in een digitale wereld, beland in vechtscheiding, blogt recht uit het Rotterdamse hart.

Lees ook de andere gedichten van I-Pat.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − 5 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.