Menu

De ideale scheiding, netwerk event op 25 januari

de ideale scheiding

De mislukte relatie van ouders leidt in veel gevallen naar een complexe scheiding. Bij een complexe scheiding gaan de meeste conflicten van ouders over hun relatie als partners.

Deze conflicten geven veel (negatieve) emoties en belemmeren ouders om hun rol als ouder goed te kunnen vervullen. Omdat ze deze rol niet meer goed kunnen vervullen zien ze ook niet meer het belang of welzijn van hun kind. Uiteindelijk gaat het kind (bewust of onbewust) deel uitmaken van hun onderlinge strijd. Dit is enorm schadelijk voor kinderen en heeft een negatieve invloed op de gezonde ontwikkeling van een kind.

Eigenlijk kun je zeggen dat het oorspronkelijke verlangen van ouders om het belang van hun kind voorop te zetten door de negatieve emoties, slechte communicatie en conflicten verandert in het verlangen om de andere ouder pijn te doen.

Dat is zeker niet in het belang van het kind of succesvol scheiden. De beweging die een relatie tijdens de scheiding maakt is van partners naar ex-partners naar ouders. Die laatste stap  is cruciaal om te kunnen spreken van een succesvolle scheiding. Maar wat is het geheim? Hoe pak je dat aan?

Kinderen willen maar één ding, namelijk dat hun ouders hun ouders blijven en samen op een harmonieuze manier met elkaar omgaan.
Als professionals kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van een scheiding waarbij we ouders kunnen leren in het belang van hun kind te handelen. Maar hoe pak je het aan?

Tijdens het nieuwe evenement op vrijdagmiddag 25 januari 2019 van de Ideale Scheiding maak je kennis met het coachprogramma ‘Succesvol Scheiden’ dat speciaal voor ouders is ontwikkeld.
Bovendien wordt op deze dag het nieuwe boek voor ouders ‘Het geheim van een succesvolle scheiding, in het belang van je kind’ op feestelijke wijze gelanceerd.

Wat kun je verwachten?
13.00 uur   Ontvangst en registratie
13.30 uur   Welkom door Wanda Vendrig, directeur SSN
13.45 uur   Aanvang workshop ‘Succesvol Scheiden in het belang van het kind’ door Wanda Vendrig
15.15 uur   Koffie/theepauze
15.30 uur   Gastspreker Marsha Pinedo over het belang van het kind.
16.00 uur   Gastsprekers Marieke Lips, Petra den Hollander, Marloes Andriessen, Roos Boer en Yvonne Soons.
16.45 uur   Uitreiking eerste boekexemplaar.
17.00 uur   Start van de netwerkborrel.

Begin het jaar goed en kom naar deze inspirerende studiemiddag!
We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn op vrijdag 25 januari voor deze studiemiddag inclusief boeklancering, boek en netwerkborrel.

Mis het niet en bestel NU je de ticket op www.deidealescheiding.nl!

Samen maken we scheiden beter!

Namens het platform,

Pien Hogenboom      Marjoleine de Boorder
Janneke Schmitz       Marieke Lips
Harry Vink                  Wanda Vendrig

Het event wordt georganiseerd door:

Wanda Vendrig
Succesvol Scheiden Nederland
www.succesvolscheidennederland.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × vijf =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.