Menu

De Ideale Scheiding

scheiding

In principe richten wij ons met Nieuwe Stap niet op professionals, maar op mensen die gaan scheiden of gescheiden zijn. Maar wij juichen het initiatief van platform “Scheiden kan beter” toe omdat de doelstelling aansluit bij onze missie “hoe sneller en beter jij uit jouw scheiding komt, hoe beter dat is voor jou én voor je kind”. Wij kondigen hierbij dan ook graag het event aan dat zij op 12 juni, voor professionals, organiseren:

Event De Ideale Scheiding

Dat een scheiding meestal niet ideaal verloopt behoeft geen betoog. Teveel ouders belanden in een vechtscheiding waar vooral hun kinderen de dupe van zijn. Om optimale zorg aan ouders en kinderen te kunnen bieden is meer samenwerking en verbeterde dienstverlening nodig.

Met het Platform ‘Scheiden kan beter’ streven wij naar de ideale scheiding en u als professional bent daarin onmisbaar!

Graag nodigen wij u uit op vrijdagmiddag 12 juni van 15.00-18.00 uur voor het speciale event ‘DE IDEALE SCHEIDING’ op een prachtige en goed bereikbare locatie in Amsterdam.

Dit event is waardevol als u:

  • Diensten verleent aan ouders en/of kinderen bij een scheiding bv. als (Collaborative Divorce)advocaat, familie-mediator, scheidingsbemiddelaar, kindercoach of kindertherapeut én
  • Door samenwerking en verbeterde dienstverlening een belangrijke bijdrage wilt leveren aan ‘De Ideale Scheiding’.

Deze gastsprekers geven hun visie op de ‘De Ideale Scheiding’:

  • Ed Spruijt; sociaal wetenschappelijk onderzoeker en auteur van o.a. Handboek ‘Scheiden en Kinderen’. Verbonden aan Villa Pinedo als lid van het comité van aanbeveling.
  • Heleen Offerhaus; ouder- en kindcoach met jarenlange ervaring als juriste en begeleiding bij scheiding. Tevens trainer ‘Kind uit de Knel’.
  • Irma Heuft; ervaringsdeskundige ouder die uit een vechtscheiding wist te blijven en haar ervaringen o.a. inzet om wijkteams beter te managen.

Het evenement is drie Pe-punten waard. Tevens ontvangt u die dag het rapport ‘De Ideale Scheiding’ met vier verbetervoorstellen.

We sluiten het event feestelijk af met een borrel en hapje waarbij volop gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Mis het niet en meld u NU aan via www.deidealescheiding.nl voor het event op VRIJDAG 12 JUNI 15.00-18.00 UUR.

U bent van harte welkom,

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× acht = 40
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.