Menu

Ben je het ook zo beu dat je ex heel de tijd boos is?

1 reactie
beu dat je ex boos is

Scheiden gaat vaak gepaard met heftige emoties. Het is belangrijk om deze emoties te erkennen en te begrijpen, zodat je deze onder controle kan krijgen en kan verwerken. Roos Boer vertelt in haar vlog van vandaag hoe je met de KernAanpak kunt investeren in de emotionele afwikkeling van je scheiding.

Bekijk ook de andere blogs en vlogs van Roos.

REACTIES

adriana - 22 jul 2023

Hoi Roos, Dit is zo herkenbaar.Mijn emoties blijven hoog zitten en soms denk ik, ja het gaat, maar wij wonen ook nog samen in 1 huis in Spanje , en hij gat gewoon zjin eigen gang,maar verwacht wel dat er eten op tafel staat en de was etc gedaan wordt. `gek wordt ik ervan. `Ik doe dit voor onze zoon, maar ik zou willen dat alles voorbij is. afsluiten wil ik, want ik blijf huilen enhij is al lang verder na 28 jaar huwelijk kan erg dit niet in,maar ik ga langzaam verder , zodra ik terug ben met onze zoon in NL kan ik denk ik verder met deze rouwperiode.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 − = drie
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.