Menu

Donderdag Nieuwe Stap borrel! Kom jij ook?

3 reacties
Nieuwe Stap Borrel

We zijn al met een flinke groep, lijkt het jou ook leuk om één van onze bloggers te ontmoeten of eens ervaringen uit te wisselen met andere mensen in scheiding? Kom dan ook naar onze borrel! Aanstaande donderdagavond, 30 november, organiseren wij een borrel voor alle lezers, bloggers, partners en leden van ons Scheidingsforum.

We hebben een hele leuke plek gevonden in het centrum van Utrecht. Meld je nu gratis aan! Dan ontvang je van ons de locatie.

Wanneer?

Donderdag 30 november vanaf 20.00 uur;

Waar?

Café in het centrum van Utrecht, vlakbij Centraal Station;

Hoe werkt het? 

Stuur ons een mail info@nieuwestap.nl en dan ontvang je per omgaande de exacte locatie. Deelname is gratis, maar drankjes zijn voor eigen rekening.

Meld je vandaag nog aan. Het lijkt ons hartstikke leuk om met je te proosten, tot donderdag!

Groetjes Elske en Annelies

REACTIES

Mathilde Rijsmus - 12 nov 2017

Wat een leuk idee! Niets fijner dan lotgenoten ontmoeten want het valt niet mee!

Profielfoto van Jan Willem

Jan Willem (gastheer) - 12 nov 2017

En zo is het! Kom je ook?

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 13 nov 2017

Leuk Mathilde, je staat al op de lijst hoor!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ vier = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.