Menu

Gedicht van gescheiden Femke

gescheiden

Vlinder

Als een vlinder sla ik steeds meer mijn vleugels uit.

Zoekende naar een eigen mooi en rustig leven.

Zonder op zoek te zijn naar externe goedkeuring, bevestiging of waardering.

Of wat mensen me wel of niet willen geven.

Ik vind steeds meer de vrede en rust in mezelf.

De waardering die ik mezelf nu steeds meer geef.

Het goed zorgen voor mijzelf.

En het leven waarderen zoals ik dat nu beleef.

Als een vlinder op zoek naar de mooie dingen in het leven.

Maar vooral naar de rust in mijn eigen lijf.

Het besef wat ik mijzelf zou moeten geven.

Zodat ik niet alleen nog sterker word, maar ook blijf!

 

Vind je deze blog waardevol? Doe ons een plezier en deel hem op social media.??

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 5 = vijftien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Op het ene moment ben je nog samen partners en op het andere moment ben je alleen nog maar samen ouders. Roos kan zich dat moment ook nog goed herinneren. Wat doet dat met je? Heb je het gevoel dat de ander het gezin in de steek laat? Dan kan je je op een hellend Lees verder > samen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.